Yhteistyö Danske Bankin kanssa jatkuu

15.9.2023

Mandatum ja Danske Bank ovat tänään sopineet yhteistyön jatkumisesta seuraavan viisivuotiskauden ajan, vuoden 2028 loppuun asti.

Yhteistyön on sovittu jatkuvan viisi vuotta kerrallaan. Yhteistyö jatkuu olennaisilta osin samoin ehdoin kuin aikaisemmin.

”Danske Bank on ollut Mandatumille pitkäaikainen yhteistyökumppani. Hoidamme yhdessä suurta määrää asiakkaita ja jatkamme hyvää yhteistyötämme kehittämällä sitä asiakkaidemme eduksi edelleen.  Sopimuksen jatkaminen on hieno asia sekä nykyisille että uusille pankkiasiakkaille. Näemme potentiaalisen kasvumahdollisuuden säästö- ja riskivakuutusten myynnissä”, Mandatum konsernin toimitusjohtaja Petri Niemisvirta sanoo.

”Olemme iloisia voidessamme jatkaa yhteistyötä suomalaisten taloudellisen mielenrauhan vahvistamiseksi pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Mandatumin kanssa. Haluamme yhdessä kumppaneidemme kanssa tarjota asiakkaillemme kilpailukykyisen tuotevalikoiman, jossa henkivakuutusratkaisuilla on tärkeä rooli”, sanoo Janne Lassila, Danske Bankin henkilöasiakasliiketoiminnan vt. johtaja.

 

Lisätiedot:

Petri Niemisvirta, Mandatum-konsernin toimitusjohtaja: petri.niemisvirta@mandatum.fi, 010 516 7200

Niina Riihelä, Mandatum-konsernin markkinointi- ja viestintäjohtaja: niina.riihela@mandatum.fi, 040 728 1548


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset