Mandatumin sisäisen tarkastuksen johtajaksi Tarja Mylén

1.9.2023

Mandatumin sisäisen tarkastuksen johtajaksi on nimitetty pitkään Sampo-ryhmässä eri tehtävissä toiminut Tarja Mylén. Sisäinen tarkastus on liiketoiminnoista riippumaton toiminto, jonka tehtävänä on objektiivisesti arvioida ja varmistaa organisaation liiketoimintaa.

Mylén siirtyy tehtävään Sampo-konsernin sisäisen tarkastuksen päällikön tehtävästä. Hän aloitti uransa Sammossa vuonna 1986 ja siirtyi vuonna 2001 sisäiseen tarkastukseen 15 vuotta liiketoiminnan puolella työskenneltyään. Mylén on lisäksi toiminut Ifin tarkastusjohtajan sekä Sampo-konsernin tarkastusjohtajan sijaisena.

Tarja Mylén aloittaa tehtävässään 2.10. ja raportoi suoraan hallituksen tarkastusvaliokunnalle ja hallinnollisesti konsernin toimitusjohtaja Petri Niemisvirralle.

 

Lisätiedot:

Niina Riihelä
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
niina.riihela@mandatum.fi, 040 728 1548

Mandatumin viestintä: communications@mandatum.fi

 

Mandatum

Mandatum on rahan ja hengen erikoisosaamisen yhdistävä merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita kattaen omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen. Mandatum tarjoaa palveluita yritysasiakkaille, henkilöasiakkaille sekä institutionaalisille ja varainhoitoasiakkaille. Mandatumin liiketoiminnan menestyksen keskiössä ovat osaava henkilöstö, vahva brändi ja onnistuminen sijoitustoiminnassa.

 

www.mandatum.fi

 


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset