Mandatumin Internet-sivujen ja sähköisten palveluiden käyttöehtoihin päivityksiä 15.6.2022 alkaen

4.5.2022

Mandatumin Internet-sivujen ja sähköisten palveluiden käyttöehtoja tarkennetaan ja uudet käyttöehdot astuvat voimaan 15.6.2022.

Mitä muuttuu?

Mandatum on lisännyt ehdon, jonka mukaan Mandatumilla on oikeus keskeyttää verkkopalvelujen käyttö, jos verkkopalvelun käyttäjä joutuu kansainvälisen pakotteen tai kansallisen varojen jäädyttämispäätöksen kohteeksi taikka ei Mandatumin pyynnöstä huolimatta anna lainsäädännössä vaadittuja asiakkaan tuntemiseksi tarvittavia tietoja.

Lisäksi on tarkennettu Mandatumin oikeutta luovuttaa Mandatumin hallussa olevia asiakkaittensa verotunnistetietoja muille Mandatum-konsernin yhtiöille ja Mandatumin hallinnoimille henkilöstörahastoille näiden yritysten lakisäätäistä veroraportointia varten.

Käyttöehtojen muutokset koskevat Mandatumin verkkopalveluiden, mobiilipalveluiden, verkkosivujen ja chat-palvelun käyttäjiä.

Mandatumin verkkosivujen ja verkkopalveluiden käyttö edellyttää voimaantulon jälkeen päivitettyjen ehtojen hyväksymistä. Käyttämällä verkkosivuja ja palveluita hyväksyt käyttöehdot automaattisesti.

Tutustu käyttöehtoihin

Käyttöehdot 15.6.2022 alkaen >>
Käyttöehdot 14.6.2022 saakka >>


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset