Mandatum myy Ifille noin 50 000 sopimuksen henkivakuutuskannan

27.9.2023

Mandatum ja If Livförsäkring AB (Suomen sivuliike) ovat sopineet kannanluovutuksesta, jossa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö luovuttaa If Livförsäkringille sellaiset henkivakuutussopimukset, jotka ovat If Vahinkovakuutus Oyj:n Suomen sivuliikkeen myymiä ja hoidossa olevia turvia. Kannan myynti koskee noin 50 000 sopimusta.

Osapuolet ovat tehneet aiesopimuksen myös työntekijän ryhmähenkivakuutusta koskevan kannan siirtämisestä IF Liville.

Kokonaiskauppahinta on 17,5 milj. euroa. Kannanluovutuksen If Livförsäkring AB:lle odotetaan toteutuvan vuoden 2024 syksyyn mennessä. Kaupan toteutuminen edellyttää viranomaisten hyväksyntää.

Kannanluovutuksella ei ole asiakasvaikutuksia eli kyseessä olevien asiakkaiden siirtyvät sopimukset jatkuvat kuten ennenkin. Kannanhoito jatkuu If Livförsäkringin Suomen sivuliikkeen toimesta Suomessa. 

 

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Petri Niemisvirta: petri.niemisvirta@mandatum.fi, 010 516 7200

markkinointi- ja viestintäjohtaja Niina Riihelä: niina.riihela@mandatum.fi, 040 728 1548

 

Mandatum

Mandatum on rahan ja hengen erikoisosaamisen yhdistävä merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita kattaen omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen. Mandatum tarjoaa palveluita yritysasiakkaille, henkilöasiakkaille sekä institutionaalisille ja varainhoitoasiakkaille. Mandatumin liiketoiminnan menestyksen keskiössä ovat osaava henkilöstö, vahva brändi ja onnistuminen sijoitustoiminnassa.

www.mandatum.fi


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset