Mandatum Life hankki osuuden tekoäly-yhtiö PROWLER.io:sta

21.5.2019

Henkivakuutusosakeyhtiö Mandatum Life on hankkinut vähemmistöosuuden (1,4%) tekoälyalustoja yritysten päätöksenteon tueksi kehittävästä PROWLER.io:sta. Mandatum Lifen omistusosuuden hankinta toteutettiin vaihtovelkakirjalainalla, joka on nyt konvertoitu PROWLER.io:n osakkeiksi.

Samaan rahoituskierrokseen osallistuivat lisäksi Tencent, Pearson, FutureShape, RB Capital, Amadeus Capital Partners, Passion Capital, SG Innovate, Atlantic Bridge ja Cambridge Innovation Capital. PROWLER.io:n kokonaisvaluaatio on rahoituskierroksen jälkeen 100 miljoonaa dollaria.

”PROWLER.io on maailman johtavia tekoälyn kehittäjiä, ja tavoitteenamme on kehittää tulevaisuuden varainhoitoratkaisuja yhdessä heidän kanssaan”, Mandatum Lifen sijoitusratkaisuista vastaava johtaja Lauri Vaittinen sanoo.

 

Lisätiedot:

Mandatum Life

Lauri Vaittinen, johtaja, sijoitusratkaisut, lauri.vaittinen(at)mandatumlife.fi, +358 50 382 1674
Niina Riihelä, markkinointi- ja viestintäjohtaja, niina.riihela(at)mandatumlife.fi, +358 40 728 1548

PROWLER.io

Sami Salomaa, Vice President, AI for Finance, sami(at)prowler.io, +358 40 558 9233 (FI), +44 7305 426201 (UK)

 

PROWLER.io

PROWLER.io on Cambridgessä vuonna 2016 perustettu tekoäly-yhtiö, joka auttaa yrityksiä tekemään parempia päätöksiä. PROWLER.io:n kehittämä tekoälymoottori VUKU yhdistää matemaattista ja talousteoreettista tietoa sekä teknologiaa ennennäkemättömällä tavalla. VUKU pystyy prosessoimaan dataa reaaliajassa, huomioi epävarmuudet, oppii kokemuksesta ja toimii pienelläkin tietomäärällä. PROWLER.io:n tavoite on varmistaa, että yritysten ydin on ihmiset, joiden toimintaa tekoäly tehostaa.

Mandatum Life

Mandatum Life on yksi Suomen vakavaraisimmista ja arvostetuimmista finanssiyhtiöistä ja osa menestyvää Sampo-konsernia. Mandatum Life tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkailleen kattavat vaurastumisen ja varautumisen palvelut. Palveluihin kuuluvat sijoitussidonnaiset vakuutukset ja niihin liittyvä varainhoito, henkilövakuutukset ja yritysten eläke- ja palkitsemisratkaisut sekä niihin liittyvä konsultointi.


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset