Pääomasijoittajille tarkoitettu Zapflow by Mandatum Life -palvelu laajenee vauhdilla

1.3.2021

Mandatum Lifen ja Zapflow’n yhdessä rakentama digitaalinen palvelu pääomasijoittajille avautui syksyllä 2020 ja on saanut erinomaisen vastaanoton. Zapflow by Mandatum Life tuo yhteen pääomasijoittajat, näiden sijoitustiimit ja portfolioissa olevat yhtiöt sekä näille palveluita tarjoavat yritykset. Palvelulla on jo yli 200 käyttäjää suomalaisista pääomasijoitusyhtiöistä ja sijoitustiimeistä, ja palveluntarjoajia viideltä eri toimialalta.

Zapflow by Mandatum Life -palvelun perustana toimii sijoitustiimien työkalu, joka on ollut jo pitkään asiakkaiden käytössä. Työkalu helpottaa sijoitusprosessien, kauppojen ja portfolioyhtiöiden hallintaa. Työkalun ympärille on rakennettu ekosysteemi, jossa pääomasijoittajat voivat löytää sijoitusprosessin eri vaiheissa tarvittavia yhteistyökumppaneita. Alusta tarjoaa sijoitustiimeille ja palveluntarjoajille helpon tavan pyytää ja jättää tarjouksia sekä tehdä yhteistyötä.

Syksyn aikana avautuneeseen ekosysteemiin on jo tullut mukaan asiantuntijoita laki-, Corporate Finance -, HR-, liiketoimintastrategia- ja teknologiapalveluita tarjoavia yrityksiä. Ekosysteemi laajenee uusilla palvelukategorioilla ja palveluntarjoajilla jatkuvasti.

Tutustu palveluun: www.zapflow.fi