Mandatum Trader on Välittäjä 2021 -vertailun ykkönen

19.8.2021

Osakesäästäjien Viisas Raha -lehden tänään 19.8. julkistetun Välittäjä 2021 -vertailun mukaan Mandatum Traderilla on eniten hinnan ja laadun suhteeseen tyytyväisiä asiakkaita. Traderin asiakkaista peräti 83 prosenttia pitää palvelun hinnan ja laadun suhdetta hyvänä.

Traderillä koettiin tulosten mukaan olevan muita enemmän vahvuuksia. Vahvuudet näkyvät erityisesti kaupankäynnissä ja valikoimissa ja niitä olivat hinta-laatusuhteen lisäksi muun muassa laaja tuotevalikoima, reagointi ongelmiin sekä kaupankäynnin sujuvuus ja luotettavuus. ”Traderin markkina- ja sijoitustuotevalikoimat vastaavat sijoittajien mielestä erinomaisesti heidän tarpeitaan”, Viisas Raha -lehden artikkelissa sanotaan

”Haluamme kiittää asiakkaitamme luottamuksesta. Traderin laajat vahvuudet ovat nyt tulleet tutuiksi. Tulemme vielä käymään tulokset tarkasti läpi, ja aiomme työskennellä sen eteen, että asiakkaamme voivat olla erittäin tyytyväisiä Traderiin myös jatkossa”, Mandatumin kaupankäyntipalveluiden johtaja Niklas Odenwall kommentoi.

Tutkimus on julkaistu Osakesäästäjien Viisas Raha -lehdessä 5/2021 19.8.2021 ja sen on toimittanut Helena Ranta-aho. Joka toinen vuosi toteutettavan tutkimuksen kyselyyn osallistui huhtikuussa 1 423 Osakesäästäjien jäsentä, jotka arvioivat yli 54 palveluntekijän laatua.

Viisas Raha -lehden näköispainokseen pääsee tästä. Artikkelin lukeminen vaatii kirjautumisen tai oston.

 

Lisätiedot:

Niklas Odenwall, johtaja, kaupankäyntipalvelut, niklas.odenwall@mandatumlife.fi, +358 40 565 6043

Niina Riihelä, markkinointi- ja viestintäjohtaja, niina.riihela@mandatumlife.fi, +358 40 728 1548

 

Mandatum Trader

Trader on kaupankäyntipalvelu, jonka tarjoaa tanskalainen Saxo Bank A/S. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Saxo Bank A/S:n sidonnaisasiamiehenä ja vastaa Traderin suomenkielisestä asiakaspalvelusta, asiakkaan tunnistamisesta ja palvelun markkinoinnista. Saxo Bank vastaa palvelun kaupankäynnistä, viranomaisraportoinnista ja arvopaperien säilytyksestä. Traderissa asiakkuus aukeaa Saxo Bankiin.
https://www.mandatumtrader.fi/