Mandatum on Euroopan 17. paras työpaikka

21.9.2021

Mandatum on yltänyt jälleen mukaan Euroopan parhaiden työpaikkojen joukkoon suurten yritysten sarjassa. Yhtiö on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuosina 2020 ja 2021 Great Place to Work® -instituutin tutkimuksen suurten yritysten sarjassa. Nyt Mandatum sijoittui Euroopan parhaiden työpaikkojen joukkoon jo toista vuotta peräkkäin.

Euroopan parhaiden työpaikkojen tutkimukseen osallistui yli miljoonaa työntekijää ja 1 500 yritystä 36 maasta ympäri Euroopan. Great Place to Work -instituutti listaa vuosittain 125 parasta työpaikoista neljässä eri luokassa organisaation koon mukaan. Euroopan parhaiden työpaikkojen listalle nousevat organisaatiot edustavat tulevaisuuden yrityskulttuureja, joissa rakennetaan hyvää työpaikkaa kaikille.

Mandatum kantaa Great Place to Work -tutkimuksen Euroopan suurten sarjassa parhaiten sijoittuneen suomalaisyhtiön titteliä jo toista vuotta peräkkäin.

“Meillä on loistavat lähtökohdat menestykselle, sillä toimimme arvojemme mukaan yhtenä joukkueena. Työntekijämme ovat tavoitteellisia ja heillä on vahva asiakasfokus. Tämä kaikki hitsaa meitä yhteen, ja luo menestyvää yrityskulttuuria. Mandatum kasvaa ja tulee kohtaamaan uusia haasteita konsernirakenteen muutoksen myötä, mutta yhtiön henki tulee näkymään tekemisessämme myös tulevaisuudessa”, Mandatum-konsernin toimitusjohtaja Petri Niemisvirta kommentoi.

Sijoitus Euroopan parhaiden työpaikkojen joukossa määräytyy henkilöstön tyytyväisyyskyselyn sekä Great Place to Work Instituten asiantuntijoiden suorittaman yrityskulttuurin analyysin perusteella.  Mandatumin yrityskulttuuri perustuu hyvään johtamiseen, matalaan hierarkiaan ja asiantuntijuuden arvostamiseen. Henkilöstön hyvinvointiin panostaminen on pitkäjänteistä työtä, joka näkyy myös ulospäin korkeana asiakastyytyväisyytenä. Vastuu omasta henkilöstöstä varmistaa menestyvän liiketoiminnan.

“Koronapandemia on luonnollisesti saattanut työntekijämme uuden tilanteen eteen, ja meidän prioriteettinamme on ollut huolehtia heidän hyvinvoinnistansa. Olemme ennakoineet tilanteita, miettineet työn parasta mahdollista organisointia ja ennen kaikkea varmistaneet työntekijöittemme turvallisuuden. Hyvät Great Place to Work -tutkimuksen tulokset kertovat, että mandatumlaiset kokevat, että heistä on huolehdittu myös poikkeuksellisina aikoina”, henkilöstöjohtaja Jatta Gerdt sanoo.

 

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Petri Niemisvirta: petri.niemisvirta@mandatumlife.fi, 010 516 7200
henkilöstöjohtaja Jatta Gerdt: jatta.gerdt@mandatumlife.fi, 040 505 0022
markkinointi- ja viestintäjohtaja Niina Riihelä: niina.riihela@mandatumlife.fi, 040 728 1548


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset