Mandatum Life yhteistyöhön pikajuoksija Samuel Purolan kanssa

17.1.2018

Juoksijalupaus Samuel Purola ja Mandatum Life ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Mandatum Life toimii urheilijan pääkumppanina. Purola säväytti viime kesänä poikkeuksellisilla suorituksillaan ja urheilija valmistautuu parhaillaan heinäkuussa järjestettäviin 19-vuotiaiden MM-kisoihin Tampereella 10.–15.7. 

”Olemme iloisia, että pääsemme seuraamaan läheltä poikkeuksellisen kiinnostavaa ja lahjakasta urheilijaa ja hänen lupaavaa uraansa. Purolan tarina on erittäin mielenkiintoisessa vaiheessa. Tavoitteenamme onkin, että tämä yhteistyö rikastuttaa ja energisoi sekä asiakkaitamme että omaa henkilöstöämme ja auttaa sillä tavalla meitä kaikkia menestymään”, sanoo Mandatum Lifen viestintä- ja markkinointijohtaja Niina Riihelä.

”Alkavan kauden tavoitteet ovat selvät: haluan rikkoa omat ennätykseni kaikilla matkoilla. Tavoitteena on finaalipaikka Tampereen MM-kisoista”, sanoo 17-vuotias Samuel Purola.

Suomalainen sileän miespikajuoksija ei ole koskaan saavuttanut loppukilpailupaikkaa nuorten MM-kisoissa. Samuelin tavoitteena on muuttaa tuota historiaa. Hänen viime vuoden saavutuksiinsa kuuluvat mm. 200 metrin 17–19 -vuotiaiden sisäratojen Suomen ennätys, EM-hopea junioreissa (100 m) ja pronssi (200 m) sekä 17-vuotiaiden 200 metrin Suomen ennätys (20,84 sek) ulkoradalla, ja 17- ja 19 -vuotiaiden 100 metrin Suomen ennätys (10,31 sek) ulkoradalla.

Purola edustaa Oulun Pyrintöä ja häntä valmentaa isä Mika Purola. Kisakauden ulkopuolella Purolaa nähdään mm. Mandatum Lifen tapahtumissa.

Kuvia »

Lisätiedot
Mandatum Life: Niina Riihelä, markkinointi- ja viestintäjohtaja, niina.riihela@mandatumlife.fi, p. 040 728 1548
Samuel Purola: Jukka Härkönen, manageri, jhsmoy@gmail.com p. 050 550 8510