Mandatum Life lanseerasi digitaalisen rahan ja hengen median Life Journalin

24.6.2014

Life Journal on foorumi tuoreille ajatuksille henkilöstön palkitsemisesta ja sitouttamisesta, omistajayrittäjyydestä sekä varallisuuden kasvattamisesta ja tulevaisuuden turvaamisesta. Aihe-alueita käsitellään artikkelien, uutisten ja kolumnien sekä videomateriaalin muodossa. Life Journalista löytyvät myös suorana lähetettävät Mandatum Lifen Salkunhoidon Markkinakatsaus Live -lähetykset sekä sosiaalisen median kanavien nostot.

"Life Journalin rikkaalle sisällölle on tilausta. Haluamme tuoda lisää näkökulmia ja keskustelua painetun Mandatum Life Magazinen sisältöjen rinnalle. Life Journalissa panostamme sisällön laatuun ja kiinnostavuuteen samalla tavalla kuin hyvin tunnetussa lehdessämmekin", sanoo markkinointi- ja viestintäjohtaja Niina Riihelä.

"Digitaalista sisältöä tuottavat laaja alan johtavien ja Mandatum Lifen omien asiantuntijoiden joukko, liike-elämän vaikuttajat sekä muut kumppanimme. Tarjoilemme eväitä niin työhön kuin omaan elämäänkin. Toivottavasti aiheet herättävät ihmiset pohtimaan ja keskustelemaan varautumisesta ja vaurastumisesta myös muualla verkossa", Riihelä jatkaa.

Ajankohtaiset uutiset ja uudet sijoittamis- ja palkitsemisaiheiset artikkelit voi saada suoraan sähköpostiin tilaamalla uutiskirjeen.

Life Journal www.mandatumlife.fi/life-journal

Lisätiedot

markkinointi- ja viestintäjohtaja Niina Riihelä, niina.riihela@mandatumlife.fi, p. 040 728 1548
viestintäpäällikkö Laura Helaniemi, laura.helaniemi@mandatumlife.fi, p. 040 531 5255

 


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset