Janne Holtari ja Samuli Outinen Mandatum Lifen Salkunhoitoon

13.2.2014

Mandatum Life Salkunhoito kasvaa kahdella uudella osakesalkunhoitajalla. Janne Holtari ja Samuli Outinen siirtyvät Mandatum Lifeen FIMistä.

BSc. Janne Holtari (s. 1969) on nimitetty Senior Investment Manageriksi Salkunhoito-yksikköön. Holtari on toiminut aiemmin meklarina, varainhoitajana ja rahastonhoitajana. Hän on työskennellyt finanssialalla vuodesta 1995.

KTM Samuli Outinen (s. 1982) on nimitetty Investment Manageriksi Salkunhoito-yksikköön. Outinen on toiminut aikaisemmin analyytikkona ja rahastonhoitajana. Hän on työskennellyt finanssialalla vuodesta 2007.

"Uudet salkunhoitajat täydentävät osakepuolen portfoliotamme. Holtarin ja Outisen muodostama tiimi on osoittautunut menestyksekkääksi ja olemme iloisia saadessamme heidät kokeneeseen, monen omaisuuslajin Salkunhoito-tiimiimme", kuvaa Mandatum Lifen Salkunhoidon johtaja Juhani Lehtonen.

"Olemme järjestelmällisesti investoineet Mandatum Lifen Varainhoidon palveluiden ja tuotteiden jatkuvaan kehittämiseen tarjotaksemme asiakkaillemme monipuolisia vaihtoehtoja "Rahan ja Hengen" maailmassa", Lehtonen jatkaa.

Mandatum Lifen Varainhoidossa ja Salkunhoidossa työskentelee tällä hetkellä yli 60 rahan ammattilaista.

Lisätiedot: 

johtaja, Salkunhoito, Juhani Lehtonen: juhani.lehtonen@mandatumlife.fi, p. 050 361 2104

toimitusjohtaja Petri Niemisvirta: petri.niemisvirta@mandatumlife.fi, p. 010 516 7200

markkinointi- ja viestintäjohtaja Niina Riihelä: niina.riihela@mandatumlife.fi, p. 040 728 1548