Mandatum Lifen Yritykset-yksikön johtajaksi on nimitetty Tarja Tyni

26.11.2013

Mandatum Lifen Yritykset-yksikön johtajaksi on nimitetty 26.11.2013 alkaen Tarja Tyni. Aiemmin Suurasiakaspalveluita johtanut Tyni ottaa jatkossa vastuulleen koko Mandatum Lifen yrityksille tarjottavat palvelut. Aikaisemmin pk-yrityksille tarjottavista palveluista vastannut johtaja Janne Kajala on irtisanoutunut Mandatum Lifen palveluksesta.

"Strateginen suuntamme vahvistuu yhden Yritykset-yksikön myötä: jatkamme valitun linjan mukaisesti palkitsemisen ja sijoittamisen palveluiden kehittämistä. Osaava ja motivoitunut henkilöstö on yrityksille tänä päivänä kriittinen menestystekijä. Tehokas palkitseminen optimoi yrityksen ja henkilöstön tarpeet", sanoo toimitusjohtaja Petri Niemisvirta.

Samassa yhteydessä Mandatum Lifen Yritykset-yksikköön on nimitetty yritysmyyntiryhmän johtajaksi Lasse Alvesalo sekä suurasiakkaista vastaavaksi asiakasjohtaja Janne Sjöman.

"Uusi yksikkö pystyy palvelemaan yritysasiakkaitamme entistä paremmin. Palvelumme keskeisenä osana on asiakasyrityksen strategisia tavoitteita tukeva palkitseminen, palkitsemiseen liittyvät neuvonantopalvelut sekä palkitsemisen tehoa parantavat ratkaisut, kuten palkkiorahastot, lisäeläkeratkaisut ja riskivakuutukset. Tavoitteenamme on olla jatkossakin edelläkävijä kehittäessämme rahan ja hengen palveluita yrityksille, yrityspäättäjille sekä yrittäjille."

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Petri Niemisvirta: petri.niemisvirta@mandatumlife.fi, p. 010 516 7200
johtaja, Yritykset: Tarja Tyni: tarja.tyni@mandatumlife.fi, p. 010 516 7230
viestintäpäällikkö Laura Helaniemi: laura.helaniemi@mandatumlife.fi, p. 040 531 5255


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset