Mandatum Life vahvistaa palkitsemisen asiantuntijapalveluitaan ja ostaa Alexander Pay Management Oy:n liiketoiminnan

19.12.2013

Mandatum Lifen tytäryhtiö Innova on 18.12.2013 allekirjoittanut sopimuksen palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmien suunnitteluun, kehittämiseen ja viestintään erikoistuneen Alexander Pay Management Oy:n liiketoimintojen ostamisesta. Kauppa vahvistaa edelleen Mandatum Life -konsernin palkitsemisen palveluita yrityksille, julkissektorille sekä yhdistyksille ja liitoille.

"Alexander Pay Managementin liiketoiminnan ostaminen merkitsee yhden strategisen painopistealueemme, palkitsemisen palveluiden, laajenemista entisestään. Vahva asemamme yrityssektorilla luo erinomaisen pohjan nyt hankittujen palvelumallien ja -konseptien tarjoamiseen asiakkaillemme. Panostamme jatkossakin tuloksellisen palkitsemisen kehittämiseen ja autamme näin suomalaisia yrityksiä saamaan enemmän irti palkitsemiseen tehdyistä investoinneista", sanoo Mandatum Lifen toimitusjohtaja Petri Niemisvirta.

Liiketoimintakaupassa Innovan palvelukseen siirtyvät kaikki Alexander Pay Managementin työntekijät.

"Mandatum Lifen osaavien ja kokeneiden palkitsemisasiantuntijoiden määrä nousee liiketoimintakaupan myötä 10 henkilöön. Yhdessä Mandatum Lifen ja Innovan asiantuntijoiden sekä yritysmyyjien kanssa pystymme tarjoamaan entistä kattavammat palkitsemisen asiantuntijapalvelut maanlaajuisesti. Liiketoimintakauppa tuo meille uutena mm. konkreettista kotimaisten peruspalkkausjärjestelmien osaamista, työn vaativuuden arviointimenetelmän ja markkinapalkkoja vertailevan tietopankin (Palkkavaaka) sekä julkisen ja kolmannen sektorin palkitsemistarpeisiin erikoistunutta asiantuntemusta", sanoo Innovan toimitusjohtaja Jani Mikkola.

"Tarve koko henkilökunnalle suunnatuille palkitsemispalveluille on suuri. Haastavina aikoina yrityksissä pohditaan, miten hyödyntää palkitsemiseen käytetyt eurot tehokkaammin ja miten palkitsemisella tuetaan liiketoimintatavoitteiden saavuttamista. Tähän kysyntään vastaamme nyt entistäkin paremmin", jatkaa Mikkola.

Lisätiedot:

Petri Niemisvirta, toimitusjohtaja, Mandatum Life: petri.niemisvirta@mandatumlife.fi, p. 010 516 7200

Jani Mikkola, toimitusjohtaja, Innova: jani.mikkola@innova.fi, p. 010 516 8326 

Niina Riihelä, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Mandatum Life: niina.riihela@mandatumlife.fi, p. 040 728 1548

Alexander Pay Management Oy on Alexander-konserniin kuuluva kotimainen yritys, joka on perustettu vuonna 2000. Se on erikoistunut palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmien suunnitteluun ja kehittämiseen sekä niistä viestimiseen. Yrityksellä on monipuolinen asiantuntemus erilaisten palkitsemiskokonaisuuksien rakentamisesta yksityiselle ja julkiselle sektorille.

Innova Henkilöstörahasto- ja Eläkepalvelut Oy on palkitsemisen ja eläkeasioiden asiantuntija. Innova on Mandatum Lifen tytäryhtiö ja osa menestyvää Sampo-konsernia. Yhdessä Mandatum Lifen kanssa se tarjoaa asiakkailleen laajan palvelukokonaisuuden, jolla se auttaa asiakkaitaan palkitsemaan vaikuttavasti ja tehokkaasti sekä löytämään heidän strategiaansa ja tavoitteisiinsa parhaiten sopivimmat palkitsemisratkaisut.


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset