Mandatum Life on vuonna 2013 jälleen yksi Suomen parhaista työpaikoista

15.2.2013

Mandatum Life on valittu vuonna 2013 yhdeksi Suomen parhaaksi työpaikaksi. Great Place to Work Institute Finlandin toteuttamassa tutkimuksessa Mandatum Life sijoittui yleisessä sarjassa sijalle 20.

"Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon nouseminen on helpompaa kuin siellä pysyminen. Kolmas perättäinen listasijoituksemme osoittaa, että järjestelmällinen työmme kantaa hedelmää vaikka toimintaympäristömme ja liiketoimintamme muuttuvat. Henkilöstön tyytyväisyyteen panostaminen on aina liiketoiminnallisesti kannattavaa – tyytyväinen henkilöstö tuottaa tyytyväisiä asiakkaita", sanoo Mandatum Lifen toimitusjohtaja Petri Niemisvirta.

"On ilo seurata kuinka parhaat työpaikat haluavat kehittyä jatkuvasti paremmiksi. Tästä oppikirjaesimerkin tarjoaa Mandatum Life, joka on jälleen innovoinut uusia tapoja avoimuuden ja tiedonkulun lisäämiseksi organisaatiossaan. Harvassa tämän kokoluokan organisaatiossa myöskään näkee niin vahvasti sitoutunutta esimieskuntaa kuin Mandatum Lifessa. Tämä kertoo, että yhtiön esimiehillä valta ja vastuu ovat esimerkillisesti tasapainossa. Uskallankin väittää, että yhtiön esimiestyö on todellinen työsuhde-etu
sen työntekijöille ja mikä parasta, se ei ole edes verotettava etuus", sanoo Great Place to Work Institute Finlandin toimitusjohtaja Panu Luukka.

Vuonna 2013 tutkimukseen osallistui yhteensä 142 yritystä. Henkilöstökyselyn lisäksi Great Place to Work Instituten asiantuntijat arvioivat organisaation henkilöstökäytäntöjä, ja miten hyvin ne tukevat työntekijäkeskeisen henkilöstökulttuurin rakentumista.

Lisätiedot
Petri Niemisvirta, toimitusjohtaja, petri.niemisvirta@mandatumlife.fi, p. 010 516 7200
Kaisa Aalto-Luoto, henkilöstöjohtaja, kaisa.aalto-luoto@mandatumlife.fi, p. 050 424 7602
Niina Riihelä, markkinointi- ja viestintäjohtaja, niina.riihela@mandatumlife.fi, p. 040 7281 548