Mandatum Lifen Varainhoidon palveluja vahvistetaan

20.2.2012

Mandatum Lifen Varainhoito vahvistaa instituutioasiakkailleen tarjottavia palveluita. Tiimin esimieheksi on nimetty Carl-Richard Lundell, joka toimi aiemmin Helsingin Varainhoito -tiimin esimiehenä.

"Instituutioasiakkaat ovat olleet meille jo pitkään tärkeä asiakasryhmä. Varainhoidon organisaation uudistamisella pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä aktiivisempaa ja räätälöidympää palvelua", Lundell kertoo.

Toinen Helsingin varainhoitajatiimi keskittyy palvelemaan sijoitusasioissa erityisesti yksityissijoittajia, eli yksityishenkilöitä ja yrityksiä. Yksityissijoittajat -tiimin ja Myynnin tukitiimin esimieheksi on nimetty Pasi Poikkeus. Hän toimi aiemmin pääkaupunkiseudun ulkopuolisen Varainhoito -tiimin esimiehenä.

Helsingissä toimii myös keskisuureen asiakaskuntaan suuntautunut Sijoituspäällikkö -tiimi, jonka esimiehenä jatkaa Kristiina Raulamaa.

Mandatum Lifen Varainhoito on laajentunut voimakkaasti viime vuosina. Organisaatiomuutoksilla tuetaan liiketoiminnan kasvua ja palvelujen jatkuvaa kehittämistä.

"Palvelemme asiakkaitamme entistä laajemmin myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella", kertoo Varainhoidon johtaja Jukka Pirskanen.

Pääkaupunkiseudun ulkopuolisen Varainhoito -tiimin esimieheksi on nimetty Matti Miettunen, joka toimi aiemmin varainhoitajana. Miettusen asemapaikka on Turku.

Lisätietoja:
Varainhoidon johtaja Jukka Pirskanen, puh. 010 516 7700 tai jukka.pirskanen[at]mandatumlife.fi.