Mandatum Life on vuonna 2012 jälleen yksi Suomen parhaista työpaikoista

3.2.2012

Mandatum Life on valittu vuonna 2012 yhdeksi Suomen parhaaksi työpaikaksi. Great Place to Work Institute Finlandin toteuttamassa tutkimuksessa Mandatum Life sijoittui yleisessä sarjassa sijalle 21.

"Olemme nyt toistamiseen Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa. Eikä suotta. Suunnitelmallinen kehitystyö henkilöstön viihtyvyyden ja hyvinvoinnin eteen kantaa hedelmää. Tällä on suora vaikutus myös asiakkaisiimme ja tätä kautta yhtiön menestykseen. Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa on kunnia olla, mutta työ jatkuu", sanoo Mandatum Lifen toimitusjohtaja Petri Niemisvirta.

"Kun yhdistetään yhteinen innostava päämäärä, sitoutunut ylin johto, ensiluokkainen tuote, vahva ulkoinen brändi ja ennen kaikkea toimiva lähiesimiestyö, saadaan yksi Suomen parhaista työpaikoista 2012. Kyseessä voi tällöin olla vain Mandatum Life, joka nousee jälleen Suomen 30 parhaimman keskikokoisen työpaikan joukkoon. Tämä ei ole sattumaa. Mandatumilla Lifella on selkeä strategia, jolla se rakentaa ihmisten potentiaalista ponnistavaa yrityskulttuuria. Tältä organisaatiolta meillä on lupa odottaa tulevaisuudessa vieläkin enemmän," sanoo Great Place to Work Institute Finlandin toimitusjohtaja Panu Luukka.

Vuonna 2012 tutkimukseen osallistui yhteensä 144 yritystä. Henkilöstökyselyn lisäksi Great Place to Work Instituten asiantuntijat arvioivat organisaation henkilöstökäytäntöjä, ja miten hyvin ne tukevat työntekijäkeskeisen henkilöstökulttuurin rakentumista.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Petri Niemisvirta, p. 010 516 7200, petri.niemisvirta[at]mandatumlife.fi
markkinointi- ja viestintäjohtaja Niina Riihelä, p. 040 7281 548 tai niina.riihela[at]mandatumlife.fi


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset