Mandatum Silver

Tervetuloa Mandatum Silver -asiakasetujen pariin

Mandatum Silver

Tervetuloa Mandatum Silver -asiakasetujen pariin

Palvelua, jota ei muualta saa
Laadimme sinulle kokonaisvaltaisen suunnitelman. Suunnitelma on elämäntilanteen ja tulevaisuuden toiveet huomioiva ratkaisu varallisuuden turvaamiseen ja kasvattamiseen. Oma varainhoitajasi pitää sinut ajan tasalla ratkaisuistasi.

Vero-, eläke- ja perheoikeuden konsultointi
Kartoitamme kokonaistilanteesi ja konsultoimme sinua perhevarallisuuden säilyttämisen, eläkkeen ja verosuunnittelun näkökulmasta. Voit sopia konsultoinnin varainhoitajasi kautta. Mandatum Silver -asiakkaana saat varainhoitomme palvelut myös perheellesi.

Olemme tavoitettavissasi
Oman varainhoitajasi lisäksi Mandatum Silver -asioissa sinua palvelee varainhoidon asiakaspalvelumme numerossa 010 516 7781. Puhelinpalvelu palvelee maanantaista perjantaihin klo 8-17.

Aina ajan hermolla
Saat tietoa uusista sijoitusmahdollisuuksista sekä ajankohtaista tietoa markkinoilta ja näkökulmia sijoittamiseen. Lisäksi saat avec-kutsuja Mandatumin tapahtumiin.

Finnair Plus Silver -jäsenyys

· Saat ottaa mukaasi yhden ylimääräisen matkalaukun (max. 23 kg)
· Olet oikeutettu turvatarkastusta nopeuttavaan Priority Lane kaistaan
· Voit lunastaa Finnairin Lounge Pass -sisäänpääsyn itsellesi ja matkakumppaneillesi

Lue lisää Finnair Plus Silver eduista

Westerback

20 % ostoetu Westerbackin myymälästä (Keskuskatu 5, Helsinki) sekä verkkokaupasta koodilla MLC2019. Westerbackin uutiskirjeessä kuulet alan uutuuksista, kello- ja kultasepistä erilaisten mallien takana sekä saat kutsuja VIP-tilaisuuksin. Tilaa uutiskirje tästä >

Verkkokauppaan

Balmuir

20 % ostoetu Balmuirin liikkeissä ja verkkokaupassa. Edun saa syöttämällä verkkokaupassa koodin MANDATUM20. Balmuir on kansainvälinen lifestyle -brändi, jonka tuotevalikoima muodostuu sisustus- ja lahjatuotteista, muotiasusteista ja luonnonkosmetiikasta.

Verkkokauppaan

KORRES

25 % ostoetu KORRES Lasipalatsin myymälään (Mannerheimintie 22-24, Helsinki) mainitsemalla kassalla Mandatum Lifen sekä verkkokauppaan koodilla Mandatum25. Tarjous koskee kaikkia normaalihintaisia tuotteita ja on voimassa vuoden 2021 loppuun.

Verkkokauppaan