Yrityksen omistajanvaihdos

Yrityksen omistajanvaihdos

Aloita yrityksesi omistajanvaihdoksen suunnittelu ajoissa, niin turvaat oman toimeentulosi ja varmistat yritystoiminnan jatkuvuuden.

Kasvata omaa ja yrityksesi varallisuutta yrittäjäurasi aikana ja sen jälkeen.

Varmista riittävä toimeentulo eläkkeellä.

Huolehdi yritystoiminnan jatkuvuudesta sitouttamalla avainhenkilöt yhteisiin tavoitteisiin.

Palvelumme

Sinulle sopivat varainhoidon ja sijoittamisen palvelut

Kun myyt yrityksesi, kannattaa myynnistä saatujen varojen hoitoa suunnitella huolellisesti. Mitä haaveita sinulla on loppuelämälle? Haluatko jättää perintöä, entä onko eläkeaikasi elintaso varmasti turvattu? Saat meiltä aina omaan tilanteeseesi sopivan suunnitelman varojesi hoitoon.

Tarjoamme kattavat palvelut myös yrityksen varallisuuden hoitoon. Jos yrityksen käytössä on varoja, joita ei tarvita liiketoiminnan kehittämiseen, niistä huolehtiminen kannattaa järjestää parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää varainhoidon palveluistamme

Yrityskaupan seitsemän sudenkuoppaa ja miten ne vältetään

Kun yritys on vaihtamassa omistajaa, pohjatyö kannattaa tehdä huolella, toimitusjohtaja Juha Rantanen Suomen Yrityskaupoista sanoo.

Lue lisää

Kiinnostuitko palveluistamme?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Ilmoita halutessasi Lisätietoa-kentässä, milloin olet parhaiten tavoitettavissa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Käymme läpi kanssasi oman ja yrityksesi tilanteen. Olit sitten myymässä, ostamassa tai tekemässä sukupolvenvaihdosta yritykseesi, selvitämme sinulle parhaiten sopivat ratkaisut.

  3. Saat meiltä tarjouksen

    Saat meiltä tarpeisiisi sopivan ehdotuksen.