Mandatum Trader itsenäisille sijoittajille

Trader on online-kaupankäyntipalvelu itsenäiseen sijoittamiseen.

Tutustu Traderiin

Mandatum Trader itsenäisille sijoittajille

Trader on online-kaupankäyntipalvelu itsenäiseen sijoittamiseen.

Tutustu Traderiin

Oletko aktiivinen treidaaja, ammattimainen sijoittaja tai osakesäästäjä? Valitse sijoitustyyliisi sopiva kaupankäyntialusta kolmesta vaihtoehdosta ja vaihda halutessasi. Ulottuvillasi on 40 000+ sijoituskohdetta ja 60+ markkinaa. Traderissa käyt kauppaa osakkeilla, ETFilla, bondeilla, rahastoilla sekä optioilla, futuureilla ja muilla johdannaisilla.

Siirry Traderin sivuille

  • Voit käydä kauppaa osakkeilla, ETF:illä, bondeilla, rahastoilla sekä optioilla, futuureilla ja muilla johdannaisilla.
  • Yrityksille käytettävissä on arvo-osuustilit ja valuuttatilit, yksityishenkilöille lisäksi myös osakesäästötili.
  • Tietoturvallinen tunnistautuminen verkkopalvelutunnuksilla. Mobiilissa voit myös käyttää biometristä tunnistautumista.
  • Varoja säilytetään asiakaskohtaisilla IBAN-tileillä.
  • Traderissa asiakkuus aukeaa Saxo Bankiin, joka on lisensoitu ja reguloitu tanskalainen pankki. Saxon kaupankäyntialusta on valittu mm. BrokerChooserin kansainvälisessä vertailussa 2022 parhaaksi kaupankäyntialustaksi.
  • Trader on valittu Välittäjä 2021 -vertailun voittajaksi.

 

 

Trader on kaupankäyntipalvelu, jonka tarjoaa tanskalainen Saxo Bank A/S. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Saxo Bank A/S:n sidonnaisasiamiehenä ja vastaa Traderin suomenkielisestä asiakaspalvelusta, asiakkaan tunnistamisesta ja palvelun markkinoinnista. Saxo Bank vastaa palvelun kaupankäynnistä, viranomaisraportoinnista ja arvopaperien säilytyksestä. Traderissa asiakkuus aukeaa Saxo Bankiin.

Saxo Bank on vuonna 1992 Kööpenhaminassa perustettu arvopaperikaupankäyntiin erikoistunut fintech-yhtiö. Saxo Bank tarjoaa palveluitaan yli 170 maassa ja yhtiöllä on maailmanlaajuisesti yli 1500 työntekijää.

KUUKAUSISÄÄSTÄMINEN

Aloita säännöllinen sijoittaminen alkaen 25 eur/kk.

Tutustu

Varainhoito

Rakennetaan yhdessä juuri sinulle sopiva sijoitussuunnitelma.

Tutustu