Sijoituslaskuri

Laske sijoituslaskurilla, kuinka säännöllinen sijoittaminen voi kasvattaa varallisuuttasi. Sijoittamisen voit aloittaa helposti digitaalisen varainhoidon palvelussa.

Kokeile laskuria

Sijoituslaskuri

Laske sijoituslaskurilla, kuinka säännöllinen sijoittaminen voi kasvattaa varallisuuttasi. Sijoittamisen voit aloittaa helposti digitaalisen varainhoidon palvelussa.

Kokeile laskuria

Onko sijoittamisesi tavoitteena varautuminen elämän yllätyksiin, yleinen vaurastuminen vai esimerkiksi loma-asunto tai pidempi ulkomaanmatka? Sijoittamista helpottaa, jos asettaa itselleen tavoitteen mitä kohti säästää. Hyvässä tavoitteessa on määritelty aika ja tavoiteltava summa.

Alla olevalla sijoituslaskurilla voit tarkastella ja testata erilaisten sijoituskohteiden ennustettua kehitystä antamillasi arvoilla. Sijoituslaskuri kertoo, kuinka paljon sijoituksesi tuottaisivat. Löydettyäsi sopivan kokonaisuuden, voit jatkaa luomaan sopimuksen helposti sijoitusasiantuntijamme kanssa.

Voit aloittaa sijoittamisen 25 eurolla!


Sijoita valitsemaasi sijoitussalkkuun digitaalisen varainhoidon palvelussa

Näin aloitat digitaalisen varainhoidon:

Tee sijoitussuunnitelma

Aloita sijoittaminen digitaalisesti 10 minuutissa. Digitaalinen varainhoitaja ohjaa sinut läpi sijoitussuunnitelman teon ja ehdottaa valintoihisi perustuen sopivaa sijoituskoria. Suunnitelman mukainen salkku toteutetaan Mandatum Allokaatio -sijoituskorilla.

Sijoita

Palvelun pääset aloittamaan jo 25 euron sijoituksella. Voit muuttaa jatkossa sijoitettavaa summaa ja pitää taukoa halutessasi. Sijoittaminen toteutetaan sijoitusvakuutussopimuksena.

Seuraa sijoitustesi kehitystä

Salkkusi kehittymistä voit seurata Mandatum Rahat -mobiilipalvelussa. Sijoitusvarojasi hoidetaan ammattimaisesti, pitkäjänteisesti ja hajauttaen. Varoja sijoitetaan myös kohteisiin, jotka tyypillisesti ovat vain ammattisijoittajien saatavilla.

Faktoja digitaalisesta varainhoidosta:

Tutustu muihin sijoittamisen ja varautumisen palveluihin:

Itsenäistä sijoittamista

Palkitusta Trader-kaupankäyntipalvelusta löydät kymmeniätuhansia sijoituskohteita osakkeista optioihin 37 eri markkinalta. Uutena asiakkaana käyt kauppaa edullisimmassa hintaluokassa (alk. 0,03 % min. 3 €) jopa 2 kuukautta. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Suomessa Saxo Bankin sidonnaisasiamiehenä.

Tutustu Traderiin
Henkilökohtaista varainhoitoa

Haluatko jutella sijoitusasiantuntijan kanssa? Haluatko sijoittaa johonkin erikoiskohteistamme? Saat käyttöösi henkilökohtaisen sijoitusasiantuntijan, kun sinulla on sijoitettavaa varallisuutta yli 100 000 euroa. Varaa maksuton keskusteluaika sijoitusasiantuntijan kanssa.

Varaa aika
Yksityisvarainhoitoa

Oma varainhoitajasi pitää sinuun yhteyttä ja perustana on aina sinun tavoitteesi ja kokonaistilanteesi. Rakennamme sinulle parhaiten istuvan sijoitus- ja palvelukokonaisuuden. Henkilökohtaista varainhoitoa saat yli 500 000 euron sijoitusvarallisuudelle.

Tutustu palveluun
Turvaa tärkeimmille

Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen aktiivisimmassa elämänvaiheessa, ja kuolema voi koskettaa jokaista. Kun arki pysähtyy, myös talous on kovilla. Vakavan sairauden turva ja henkivakuutus auttavat sinua ja läheisiäsi selviämään taloudellisesti suurimmista vastoinkäymisistä.

Tutustu turviin