Mandatum Kehittämö

Mandatum Kehittämö

Mandatum haluaa olla asiakkailleen luotettava varojen hoitaja ja taloudellisten riskien turvaaja. Kehitämme palvelujamme asiakkaita kuuntelemalla. Mandatum Kehittämö on asiakasyhteisö, jonka kautta kutsumme asiakkaita osallistumaan ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden vakuutus- ja sijoituspalveluita.

Liity jäseneksi Mandatum Kehittämöön

Mandatum Kehittämöön voivat liittyä kaikki täysi-ikäiset Mandatumin asiakkaat. Uusille jäsenille ilmoitetaan jäsenyydestä henkilökohtaisesti sähköpostilla, jossa on tarkemmat ohjeet asiakasyhteisön sivulle kirjautumiseen.

Liity Mandatum Kehittämöön

Mandatum Kehittämön toiminta

Mandatum Kehittämön jäsenenä olet mukana antamassa kehitysehdotuksia ja tärkeää palautetta uusien palveluiden suunnittelussa ja olemassa olevien palvelujen kehittämisessä.

Yhteisön jäsenenä saat saat kutsuja sähköisesti toteutettaviin kyselyihin ja haastatteluihin. Sähköiset kyselyt toteutetaan erillisellä Kehittämön käyttöön suunnitellulla työkalulla, johon jäsenet saavat käyttäjätunnuksen.

Kyselyitä ja tutkimuksia toteutetaan säännöllisesti, ja osallistumiskutsut lähetetään sähköpostitse. Yhteisön toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista, ja voit vastata kyselyihin oman aikataulusi mukaan.

Joidenkin kyselyiden tai tutkimusten kohdalla osallistujien kesken voidaan jakaa tai arpoa palkintoja. Palkinnoista ilmoitetaan erikseen kyselyiden yhteydessä. Palkinnon voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Asiakasyhteisön jäsenyyden peruminen

Osallistuminen Mandatum Kehittämöön on vapaaehtoista. Jos Kehittämön jäsen ei halua olla mukana yhteisön toiminnassa, irtisanominen tehdään sähköpostitse osoitteeseen asiakasyhteiso@mandatumlife.fi tai poistamalla jäsenyys Yhteisö-työkalun Profiili-välilehdellä.

Mandatum Kehittämön ehdot

Liittyessään Mandatum Kehittämön jäseneksi hyväksyt asiakasyhteisön ehdot. Tutustu Mandatum Kehittämön ehtoihin.

Yhteystiedot

Voit lähettää kaikki Mandatum Kehittämöön liittyvät kysymykset sähköpostilla osoitteeseen asiakasyhteiso@mandatumlife.fi.