Digitaalisessa varainhoidossa 1 % tuottobonus ensimmäisen 6KK maksuista 50 000 euroon asti. Hyödynnä lääkäriliiton jäsenetu >>

Edut lääkäriliiton jäsenille

Lääkäriliiton jäsenenä saat etuja Mandatumin sijoittamisen ja vakuuttamisen palveluista. Edut koskevat Trader-kaupankäyntipalvelua, varainhoitoa, digitaalisen varainhoidon palvelua, vakavan sairauden turvaa ja säästösopimusta.

Edut ovat voimassa liittojäsenyyden keston ajan. Jäsenenä saat edut käyttöösi tämän sivun kautta tai jättämällä yhteydenottopyynnön.

jätä yhteydenottopyyntö

Edut lääkäriliiton jäsenille

Lääkäriliiton jäsenenä saat etuja Mandatumin sijoittamisen ja vakuuttamisen palveluista. Edut koskevat Trader-kaupankäyntipalvelua, varainhoitoa, digitaalisen varainhoidon palvelua, vakavan sairauden turvaa ja säästösopimusta.

Edut ovat voimassa liittojäsenyyden keston ajan. Jäsenenä saat edut käyttöösi tämän sivun kautta tai jättämällä yhteydenottopyynnön.

jätä yhteydenottopyyntö
Vakavan sairauden turva

Saat 10 % alennuksen vakavan sairauden turvan normaalihinnasta.

Digitaalinen varainhoito

Saat digitaalisen varainhoidon palvelussa etuna 1 % tuottobonuksen ensimmäisestä maksusta 50 000 euroon asti.

Trader

Traderissa käyt kauppaa aina vähintään Plus-hintaluokassa (alk. 0,04 % min. 6 €). Etu koskee arvo-osuus- ja osakesäästötilejä.

Varainhoito

Vuotuinen varainhoitopalkkio 0,30 % (normaalisti 0,40 %). Varainhoidosta pääset nauttimaan vähintään 500 000 euron sijoituspääomalla.

Sijoitusasiantuntijan palvelu

Liiton jäsenille palkkio 0,40 % (normaalisti 0,50 %). Sijoitusasiantuntijapalvelun saat käyttöösi 100 000 euron sijoituspääomalla.

Säästösopimus

Maksupalkkio 0 % koskee kaikkia maksuja ja maksusuunnitelmia kattaen kuukausisäästämisen ja kertakorvaukset. Säästösopimuksen saat käyttöösi 200 € kertasijoituksella tai sijoittamalla vähintään 50 € / kk.

Kuka tahansa voi sairastua vakavasti

Civaaka2.png

 • Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen* aktiivisimmassa elämänvaiheessa.
 • Vakavan sairauden turva on veroton kertakorvaus, joka maksetaan lääkärin tekemän diagnoosin tai suoritetun toimenpiteen perusteella.
 • Turva kattaa vakuutusehdoissa määritellyn syövän, sepelvaltimon ohitusleikkauksen, sydäninfarktin, munuaisten vajaatoiminnan, MS-taudin, aivohalvauksen ja elin- tai luuydinsiirron.
 • Korvauksen voit käyttää esimerkiksi sairauden hoitokulujen, lainan tai arjen juoksevien kulujen maksamiseen.
 • Voit joustavasti muuttaa vakuutuksesi korvaussummaa.

Lääkäriliiton jäsenenä saat 10 % alennuksen etukoodilla ''LAAKARIT10'' vakavan sairauden turvan vuosimaksusta. Etu on voimassa Lääkäriliiton jäsenyyden keston ajan.

HYÖDYNNÄ ETU

* Joka viides suomalainen sairastuu vakavasti syöpään, sydäninfarktiin, sepelvaltimotautiin tai aivohalvaukseen 65 ikävuoteen mennessä (lähteet: Suomen Syöpärekisterin Syöpä 2021 -tilastoraportti, Aivoliiton julkaisu Aivoverenkiertohäiriö (AVH) Suomessa, THL:n FINRISKI-laskuri 2023 ja THL:n tilastot).

 

Osta vakuutukset helposti

 1. Valitse vakuutukset

  Valitse vakavan sairauden turva, henkivakuutus tai molemmat. Lääkäriliiton jäsenenä saat vakavan sairauden turvasta 10 % alennuksen. Edun saat käyttöösi kampanjakoodilla "LAAKARIT10".

 2. Varmenna henkilöllisyytesi

  Tunnistaudu turvallisen asioinnin takaamiseksi, ja tilaa vakuutuspakettisi.

 3. Hyväksy tarjous

  Hyväksy vakuutustarjous ja täytä terveysselvitys.

Aloita vakuutuspakettisi valinta klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Osta vakuutus

Laadukasta sijoittamista vaivattomasti

Artboard 7 (2).jpg

Säännöllinen säästäminen on keino kerryttää varallisuutta pitkäjänteisesti. Aloita kuukausisäästäminen ottamalla käyttöösi helppo digitaalinen varainhoito. 

 • Digitaalinen varainhoitaja auttaa löytämään tavoitteitasi vastaavan sijoitussalkun. 
 • Kokeneet asiantuntijat sijoittavat varojasi pitkäjänteisesti, myös kohteisiin, jotka ovat tyypillisesti vain ammattisijoittajien saatavilla. 
 • Seuraa varojesi kehitystä ja tee lisäsijoituksia Mandatum Rahat -mobiilisovelluksessa. 
 • Vaihda sijoituskohdetta palvelun sisällä verottomasti. 
 • Merkintä- ja lunastuspalkkiot ovat 0 €. 
 • Pääset alkuun jo 25 euron sijoituksella. 
 • Saat kuukausittain sähköpostiisi kiinnostavia sisältöjä sijoittamisen maailmasta. 

Lääkäriliiton jäsenetu: Saat kuuden kuukauden ajan 1 % tuottobonuksen kaikista digitaalisen varainhoidon palveluun tekemistäsi talletuksista, aina 50 000 euroon asti. Tuottobonus maksetaan sijoitusten yhteydessä ja se näkyy palvelussa tuottona.

Tutustu lisää ja hyödynnä etu

Itsenäisen sijoittajan Trader-kaupankäyntipalveluMicrosoftTeams-image (51) (1).png

Jos haluat sijoittaa itsenäisesti, ota käyttöösi Mandatum Trader -kaupankäyntipalvelu. Käytössäsi on Saxo Bankin poikkeuksellisen laaja sijoituskohteiden valikoima, joka kattaa kymmeniä markkinoita ja kymmeniä tuhansia sijoituskohteita eri puolilla maailmaa. 

 • Ulottuvillasi on yli 40 000 sijoituskohdetta 37 eri markkinalla 
 • Osakkeiden, rahastojen ja ETF-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat myös valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit
 • Käytössäsi ovat sekä arvo-osuustili että osakesäästötili
 • Asiakkuuden avaamisessa ei ole kuluja, maksat vain kaupankäynnistä 
 • Hyödynnä tekniset työkalut ja analyytikoiden tuottamat tavoitehinnat ja suositukset 
 • Trader on osakesäästäjien Välittäjä 2021 -tutkimuksen ykkönen. Vertailun mukaan Traderilla on eniten hinnan ja laadun suhteen tyytyväisiä asiakkaita.

Lääkäriliiton jäsenetu: Traderissa käyt kauppaa aina vähintään Plus-hintaluokassa (alkaen 0,04 % toimeksiannon arvosta tai min. 6 € per toimeksianto)

Tutustu Traderiin ja hyödynnä etu

 

Muut edut