Korkoa korolle

Mitä pidempään sijoitat, sitä enemmän hyödyt korkoa korolle -ilmiöstä. Laske miten korkoa korolle kasvattaa sijoitustesi arvoa.

Kokeile laskuria

Korkoa korolle

Mitä pidempään sijoitat, sitä enemmän hyödyt korkoa korolle -ilmiöstä. Laske miten korkoa korolle kasvattaa sijoitustesi arvoa.

Kokeile laskuria
Mikä on korkoa korolle?

Kun sijoitat ja säästät, sijoituksillesi kertyvät korot kasvavat korkoa alkuperäisen pääoman lisäksi. Kasvukäyrä on siis eksponentiaalinen: Joka vuosi korkoa kertyy aiempaa suuremman pääoman perusteella.

Kuinka siitä hyötyy?

Pääset käsiksi korkoa korolle -ilmiön hyötyihin säästämällä ja sijoittamalla. Sijoitustapoja ja -kohteita on yhtä paljon kuin sijoittajia – löydä siis tilanteeseesi ja tulotasoosi sopiva tapa sijoittaa.

Kuinka Mandatum voi auttaa?

Mandatum tarjoaa aktiivisille sijoittajille Saxo Bankin tarjoaman Trader -kaupankäyntipalvelun ja valmiimpaa pakettia etsivälle digitaalisen varainhoidon palvelun. Palveluissa on ainutlaatuisen laajat sijoituskohdevalikoimat ja ensiluokkaiset työkalut sijoittamisen tueksi.

Kiinnostuitko sijoittamisesta?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme sijoittamiseen liittyvät tarpeet.

  3. Sovimme jatkosta

    Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat sijoittamisen palvelut.

Minkä sijoittamisen palvelun valitset?

Digitaalinen varainhoito

Digitaalinen varainhoito on vaivaton tapa hyötyä Mandatumin sijoitusosaamisesta ja ainutlaatuisista sijoituskohteista. Valitse allokaatiokori viidestä vaihtoehdosta. Tämän jälkeen salkunhoitaja sijoittaa kanssasijoitusmallin avulla rahasi huolehtien sijoitusten hajautuksesta, vastuullisuudesta ja pitkän tähtäimen tavoitteista.

Lue lisää

Mandatum Trader -kaupankäyntipalvelu

Mandatum Trader on korkean teknologian kaupankäyntipalvelu, jossa pääset Saxo Bankin asiakkuuden kautta käsiksi 37 eri markkina-alueen sijoituskohteisiin. Trader tarjoaa alustan myös ammattitreidaajille, joten palvelu sopii erinomaisesti kaikille, joiden tavoitteena on kehittyä sijoittajana.

Lue lisää

korkoakorolle-trader.jpg

Oletko valmis näkemään korkoa korolle -ilmiön hyödyt käytännössä? Sijoita Mandatumin kautta ja kasva sijoittajana sijoitustesi mukana. Tarjoamme palvelualustoillamme lukuisia työkaluja ja runsaasti tietoa sijoittamiseen liittyen.