Korkoa korolle

Mitä pidempään sijoitat, sitä enemmän hyödyt korkoa korolle -ilmiöstä. Laske miten korkoa korolle kasvattaa sijoitustesi arvoa.

Kokeile laskuria

Korkoa korolle

Mitä pidempään sijoitat, sitä enemmän hyödyt korkoa korolle -ilmiöstä. Laske miten korkoa korolle kasvattaa sijoitustesi arvoa.

Kokeile laskuria
Mikä on korkoa korolle?

Kun sijoitat ja säästät, sijoituksillesi kertyvät korot kasvavat korkoa alkuperäisen pääoman lisäksi. Kasvukäyrä on siis eksponentiaalinen: Joka vuosi korkoa kertyy aiempaa suuremman pääoman perusteella.

Kuinka siitä hyötyy?

Pääset käsiksi korkoa korolle -ilmiön hyötyihin säästämällä ja sijoittamalla. Sijoitustapoja ja -kohteita on yhtä paljon kuin sijoittajia – löydä siis tilanteeseesi ja tulotasoosi sopiva tapa sijoittaa.

Kuinka Mandatum voi auttaa?

Mandatumista löydät laajan valikoiman sijoituspalveluita, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin. Mandatum tarjoaa henkilökohtaista varainhoitopalvelua, kun toivot asiantuntijoiden tukea sijoituspäätöksiin. Varainhoitajat hoitavat varojasi pitkäjänteisesti ja muuttuvia markkinatilanteita hyödyntäen. Aktiiviseen ja itsenäiseen kaupankäyntiin löytyy Saxo Bankin tarjoama Trader -kaupankäyntipalvelu. Traderissa on jopa kymmeniä pörssejä kattava sijoituskohdevalikoima ja ensiluokkaiset työkalut sijoittamisen tueksi.

HALUATKO SIJOITTAA YKSIN VAI YHDESSÄ?

Oletko valmis näkemään korkoa korolle -ilmiön hyödyt käytännössä? Sijoita Mandatumin kautta ja kasva sijoittajana sijoitustesi mukana. Tarjoamme palvelualustoillamme lukuisia työkaluja ja runsaasti tietoa sijoittamiseen liittyen.

VARAINHOITO

Varainhoidon asiakkaana hyödyt Mandatumin sijoitusnäkemyksestä ja sijoituskohteiden valikoimasta. Varainhoitajasi seuraa rinnallasi sijoitussuunnitelmasi toteutumista säännöllisissä tapaamisissa ja sopii tarvittaessa muokkauksista. Varainhoidon asiakkaana käytössäsi ovat myös perintösuunnittelun, eläkeratkaisujen ja henkilöriskeihin varautumisen asiantuntijat.

Tutustu

MANDATUM TRADER -KAUPANKÄYNTIPALVELU

Mandatum Trader on korkean teknologian kaupankäyntipalvelu, jossa pääset Saxo Bankin asiakkuuden kautta käsiksi 37 eri markkina-alueen sijoituskohteisiin. Trader tarjoaa alustan myös ammattitreidaajille, joten palvelu sopii erinomaisesti kaikille, joiden tavoitteena on kehittyä sijoittajana.

Tutustu

KIINNOSTUITKO SIJOITTAMISESTA?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme sijoittamiseen liittyvät tarpeet.

  3. Sovimme jatkosta

    Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat sijoittamisen palvelut.