Kun haluat varautua tulevaan

Kun haluat varautua tulevaan

Elämän käännekohdat kuten avioero, eläkkeelle jääminen, sairastuminen ja kuolema vaativat asioiden uudelleenjärjestelyä. Yllättäviä elämänmuutoksia ei aina voi ennustaa, mutta vakuuttaminen ja sijoittaminen ovat keinoja varautua tulevaan ja tuovat taloudellista turvaa vaikeisiin hetkiin.

Henkivakuutuksella voit turvata läheistesi tulevaisuutta pahimman varalta. Vakavan sairauden turva puolestaan auttaa sinua taloudellisesti, kun elämää täytyy sairauden keskellä järjestellä uudelleen.

Vakuuttamisen lisäksi on tärkeää olla myös muita suunnitelmia tulevaisuuden turvaamiseksi. Tutustu Mandatumin säästämisen vaihtoehtoihin ja löydä itsellesi sopivin muoto sijoittaa tulevaisuuteesi.

Henkivakuutus

Henkivakuutus on keino turvata läheistesi tulevaisuutta, jos kuolema kohtaa. Vaikeimmalla hetkellä vakuutuskorvaus tarjoaa taloudellista tukea perheellesi ja auttaa hautajaisjärjestelyissä sekä elämän uudelleenjärjestelyssä.

Lue lisää
Vakavan sairauden turva

Vakavan sairauden turva on veroton kertakorvaus, jonka saat vakavan sairauden diagnoosia tai suoritettua toimenpidettä vastaan. Vakuutuksesta saatava korvaus antaa aikaa järjestellä arkea vakavan sairauden keskellä. Korvaukseen oikeuttavia sairauksia ja toimenpiteitä ovat: syöpä, sydäninfarkti, aivohalvaus, munuaisten vajaatoiminta, MS-tauti, sepelvaltimon ohitusleikkaus ja elin- tai luuydinsiirto.

Lue lisää
Digitaalinen varainhoito

Vakuuttamisen lisäksi on tärkeää olla myös muita suunnitelmia tulevaisuuden turvaamiseksi. Sijoittamalla säännöllisesti, voit kasvattaa varallisuuttasi tulevaisuuttasi varten. Sijoitukset tuovat turvaa elämän yllättäviin käänteisiin ja mahdollistavat unelmien tavoittelun.

Lue lisää

Sijoittamalla voit varautua tulevaan

Sijoittaminen on varteenotettava tapa kartuttaa omaisuutta pitkällä aikavälillä. Sijoittamalla voit varautua tulevaan, tavoitella unelmiasi tai säästää esimerkiksi omannäköisiin eläkepäiviin. Tavoitteena voi olla myös taloudellisen turvan tarjoaminen läheisille perinnön tai lahjan muodossa.

Minkälainen sijoittamisen ratkaisu sopii sinulle?

Digitaalinen varainhoito on vaivaton sijoittamisen palvelu, jossa varojasi hoitavat Mandatumin sijoittamisen ammattilaiset. Jos haluat sijoittaa itse, voit käydä kauppaa maailmanlaajuisesti Trader-kaupankäyntipalvelussa. Traderiin saat avattua myös osakesäästötilin.

Säästämisen alkuun vaivattomasti jo 25 eurolla 

green-week-kuvatesti.jpg

Digitaalinen varainhoito on vaivaton sijoittamisen palvelu, jossa voit tehdä kerta- ja kuukausisijoituksia jo 25 euron summalla.

Digitaalinen varainhoitaja ohjaa sinut läpi sijoitussuunnitelman teon ja ehdottaa valintoihisi perustuen sopivaa sijoituskoria. Pystyt mobiilipalvelusta seuraamaan, miten sijoituksesi kehittyvät ja oletko matkalla asettamaasi tavoitteeseen. Lisäsijoitusten tekeminen on helppoa, ja rahat ovat joustavasti käytössäsi.

Tee sijoituskartoitus ja avaa asiakkuus

Itsenäisen sijoittajan Trader-kaupankäyntipalvelu

green-week-kuvatesti.jpg

Saxo Bankin tarjoama Trader-kaupankäyntipalvelu tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman sijoituskohteita maailmanlaajuisilta markkinoilta. Voit valita yli 40 000 sijoituskohteesta ja jopa 37 eri markkinasta. Osakkeiden, rahastojen ja ETF-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit.

Mandatum Life Palvelut Oy toimii Suomessa Saxo Bankin sidonnaisasiamiehenä.

Tutustu ja avaa maksuton Trader-asiakkuus