Mandatumilla vakuutussäästäminen toteutetaan digitaalisena varainhoitona. Tutustu vaivattomaan palveluun »

Varaudu tulevaan

Varaudu tulevaan

Sijoitusvakuutus on joustava ja vaivaton tapa pitkäaikaissäästämiseen. Voit yhdistää säästämisen, tuottojen kerryttämisen ja muutosten tekemisen verotehokkaasti. Sijoitusvakuutukseen sisältyy myös henkivakuutus, joka tarjoaa taloudellista turvaa läheisillesi surun keskellä.

Tutustu Mandatumin digitaaliseen varainhoitoon ja nauti sijoitusvakuutuksen eduista aloittamalla vaivaton vaurastuminen jo tänään. Alkuun pääset jo 25 eurolla.

Säästämisen alkuun vaivattomasti jo 25 eurolla 

digivh_mockup_vihreatausta.png

Mandatumilla vakuutussäästäminen toteutetaan digitaalisena varainhoitona. Digitaalinen varainhoito on vaivaton sijoittamisen palvelu, jossa voit tehdä kerta- ja kuukausisijoituksia jo 25 euron summalla.

Digitaalinen varainhoitaja ohjaa sinut läpi sijoitussuunnitelman teon ja ehdottaa valintoihisi perustuen sopivaa sijoituskoria. Pystyt mobiilipalvelusta seuraamaan, miten sijoituksesi kehittyvät ja oletko matkalla asettamaasi tavoitteeseen. Lisäsijoitusten tekeminen on helppoa, ja rahat ovat joustavasti käytössäsi.

Tee sijoitussuunnitelmaSijoitusvakuutus yhdistää säästämisen ja henkivakuutusturvan

Katso esimerkkien avulla, miten muut ovat varautuneet tulevaan ja toteuttaneet unelmiaan:

Jani 45

Janilla on vaimo ja kaksi lasta. Hän on ottanut henkivakuutuksen turvatakseen perhettään pahimman varalta. Janin menehtyessä saisi perhe korvauksen, jolla selvitä vaikeimman yli. Janilla on kuitenkin myös suuria unelmia, joiden vuoksi hän on aloittanut säännöllisen sijoittamisen. Nuoresta saakka hän on haaveillut omasta kesämökistä ja sijoituslaskurin mukaan unelma voi muutaman vuoden päästä vihdoin käydä toteen. Jani perheineen nauttii elämästä täysillä, koska vakuutukset ovat kunnossa ja sijoitukset mahdollistavat unelmien tavoittelun.

Laura 30

Lauralla on unelma eksoottisesta lomamatkasta. Laura on juuri saanut tyttären, minkä myötä hän on havahtunut elämän ja matkustelun sisältämiin riskeihin. Siksi Laura on halunnut turvata läheisensä oman kuolemansa varalta ja ottanut henkivakuutuksen. Koska Laura haluaa kuitenkin myös tavoitella rakkaita unelmiaan, on hän aloittanut pienellä kuukausisummalla säästämisen jo nuorena. Laura onkin innoissaan huomatessaan, ettei haaveen toteutuminen ole enää kaukana. Lisäksi vaurastuminen on tuonut lisäturvaa eläkepäiviä ja muita elämän käännekohtia varten.

Juuso 26

Juuson isä on menehtynyt yllättäen auto-onnettomuudessa. Juuso koettaa parhaansa päästä eteenpäin elämässä. Surun keskellä hän saa kuulla, että isä oli ennen kuolemaansa ottanut henkivakuutuksen, minkä vuoksi Juuso saa vakuutuksesta tuntuvan korvauksen. Sen avulla Juuson talous ei romahda isän pois menosta huolimatta. Juuso havahtuu elämän ennalta-arvaamattomuuteen ja päättää alkaa tavoitella unelmiaan. Unelmia varten hän laatii suunnitelman, joka vaatii säännöllistä säästämistä ja sijoittamista.