Mandatumin henkilöstöedut

Mandatumin henkilöstöedut

Mandatum tarjoaa sinulle laajat sijoittamisen ja varainhoidon palvelut. Meiltä löytyy jokaiselle sopiva tapa sijoittaa. Yhdistämme rahan, rahoituksen tarpeen ja parhaat kykymme niin, että lopputuloksesta hyötyvät kaikki. 

Lisäksi autamme sinua varautumaan henkilövakuutuksilla taloudellisesti ikävien tilanteiden varalta.

Olet oikeutettu seuraaviin etuihin

Digitaalinen varainhoito - levollinen tapa sijoittaa varallisuuttasi

Digitaalinen varainhoito tarjoaa sinulle kanssasijoittamismallin mukaiset allokaatiokorit, digitaaliset tapahtumat ja sisällöt. Digitaalisen varainhoidon kautta pääset sijoittamaan kohteisiin, jotka eivät olisi muuten ulottuvillasi – ei pörssissä enteriä painamalla, eikä aina edes tiskin alta pyydettäessä. Digitaalisesta varainhoidosta pääset nauttimaan jo 25 euron sijoituksella. Digitaalisessa varainhoidossa sijoittamisen lähtökohtana on asiakkaan oma tavoite. Vaurastumisesi apuna on mobiilipalvelu, josta voit seurata, miten sijoituksesi kehittyvät ja oletko matkalla asettamaasi tavoitteeseen. Myös lisäsijoitusten tekeminen mobiilipalvelulla on helppoa.

 • Vuotuinen hoitopalkkio 0,0 %
 • Maksupalkkio 0 €
 • Lunastuspalkkio 0 €
 • Sijoituskohteiden kokonaiskulut määräytyvät kohteen mukaisesti *
 • Minimisijoitus 25 eur
  * Ajantasaiset kokonaiskulut löytyvät www-sivuiltamme

Digitaalisen varainhoidon henkilöstöedun saat voimaan, kun avaat palvelun verkossa ja ilmoitat siitä sen jälkeen sähköpostilla osoitteeseen varainhoito@mandatum.fi. Jos haluat keskustella ensin sijoitusasiantuntijan kanssa, voit jättää yhteydenottopyynnön tämän sivun lopusta löytyvän lomakkeen kautta.

Osta nyt >>

Mandatum Trader

Mandatum Trader on Mandatum Lifen tarjoama, Saxo Bankin teknologiaan perustuva kaupankäyntipalvelu kaikille suomalaisille sijoittajille. Sampo-konsernin työntekijät ovat aina parhaassa Best-hintaluokassa, jossa kaupankäyntipalkkiot ovat alkaen 0,03 %, minimissään 3 €.

Saat parhaan hintaluokan myös samassa taloudessa asuville perheenjäsenille ottamalla yhteyttä Traderin asiakaspalveluun trader@mandatum.fi.

Osta nyt >>

 

Säästösopimus – jos osaat säästää rahaa, osaat myös tehdä sitä

Säästösopimus on kapitalisaatiosopimus, jossa voit sijoittaa haluamallasi tavalla sijoitussidonnaisiin sijoituskohteisiin. Valitse itsellesi sopivat sijoituskohteet laajasta valikoimasta. Sinun ei tarvitse huolehtia sijoituskohteiden merkintäpalkkioista eikä ilmoittaa säästöjä verotuksessasi. Sijoituskohteiden vaihdoista ei veloiteta kuluja eikä makseta veroja. Et sitoudu määräaikoihin, vaan rahasi tuottavat niin kauan kuin haluat. Sijoituksiasi hoidat kätevästi Mandatumin verkkopalvelussa.

 • Minimisijoitus 2 000 euroa (kk-säästönä 50 e/kk)
 • Hoitopalkkio 0 %
 • Maksupalkkio 0 %
 • Lunastuspalkkio 0 %
 • Sijoituskohteiden kokonaiskulut määräytyvät sijoituskohteen mukaisesti. Autamme tarvittaessa sijoituskohteiden valinnassa.

Henkilöstöedun saa vain Mandatumin kautta avattuun sopimukseen. Maksupalkkioalennus koskee myös Sampo-konsernista 1/2016 alkaen eläköityneitä työntekijöitä.

Osta nyt >>

 

Sijoitusvakuutus – älä jätä säästöjäsi makaamaan

Sijoitusvakuutuksessa yhdistyvät säästäminen ja henkivakuutusturva. Se sopii hyvin sekä omasta että läheisten taloudellisesta turvallisuudesta huolehtimiseen, kertyneiden varojen pitkäaikaiseen sijoittamiseen ja omaisuuden siirtämiseen jälkipolville. Jos tavoitteesi muuttuvat matkan varrella, on muutosten tekeminen helppoa. Voit valita itsellesi sopivat sijoituskohteet yhden ainoan sopimuksen avulla, eikä yksittäisiä sijoituksia tai niiden muutoksia tarvitse ilmoittaa verottajalle.

 • Sijoitussidonnaisista maksuista ei peritä maksupalkkiota eli maksupalkkio on 0 % koko sopimusajalta.
 • Hoitopalkkio 0 %
 • Lunastuspalkkio 0 %

Henkilöstöedun saa vain Mandatumin kautta avattuun
sopimukseen. Maksupalkkioalennus koskee myös Sampo-konsernista 1/2016 alkaen eläköityneitä työntekijöitä.

Osta nyt >>

Varainhoidon sopimus

Sampo-konsernin työntekijänä pääset Mandatumin varainhoidon asiakkaaksi kun sijoitettava varallisuutesi on vähintään 10.000 euroa (muille asiakkaille 100.000 euroa). Oma yhteyshenkilösi käy läpi tavoitteesi, jonka perusteella valitaan yhdessä tilanteeseesi sopivat sijoituskohteet.

 • Hoitopalkkio 0 %
 • Maksupalkkio 0 %
 • Lunastuspalkkio 0 %

 

Lainaturva

Lainaturvavakuutus eli lainan takaisinmaksuturva on asuntolainasi suoja, jos kuolema tai vakava tapaturmainen vammautuminen muuttaa elämän suunnitelmat. Lainaturvan korvaukset on tarkoitettu käytettäväksi Danske Bankista otetun lainan, sen korkojen ja muiden lainaan mahdollisesti liittyvien kulujen maksamiseen.

Mandatumin Lainaturvassa on henkilöstöetuna noin 10 % alennus vakuutusmaksusta.

Lisäksi Mandatum tarjoaa Danske Bankin Etuohjelma-asiakkaille riippuen etuohjelmatasosta 20 – 30% korotuksen sekä Akavan jäsenliiton jäsenille 40% korotuksen Lainaturvan vakuutuskorvaukseen korvaustilanteessa.

Lue lisää (Danske Bankin sivuilta) 

LISÄTIEDOT JA YHTEYDENOTOT

Etuja koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Asiakaspalveluumme 0200 31100 (pvm/mpm).
Henkilöstöedut koskevat koko Sampo-konsernin henkilökuntaa sekä Sampo-konsernin henkilökunnan avio- ja avopuolisoita sekä samassa taloudessa asuvia alaikäisiä lapsia.

Henkilöstöedun saa vain Mandatumin kautta avattuun sopimukseen. Henkilökuntaedut ovat voimassa toistaiseksi ja niiden jatkumisesta päätetään vuosittain.

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä

 1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

  Olemme sinuun yhteydessä, ja sovitaan tapaaminen. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

 2. Kartoitamme tarpeesi

  Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme sijoittamiseen liittyvät tarpeet.

 3. Sovimme jatkosta

  Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat sijoittamisen palvelut.