GrIFK

Nyt sinulla on mahdollisuus saada GrIFK-seuran kustomoitu Helly Hansen t-paita avaamalla asiakkuus Trader-kaupankäyntipalveluun. Jokaisen t-paidan kautta seura saa toimintaansa 15 euroa. Seuran kustomoidun t-paidan saat, jos olet sijoittanut Trader-tilillesi toukokuun loppuun mennessä vähintään 2500 euroa.

Trader-asiakkuuden avaaminen

Tilin avaus onnistuu helposti täyttämällä alla oleva yhteystietolomake. Yhteystietojen jättämisen jälkeen Mandatum Life ottaa sinuun yhteyttä tilinavauksen osalta ja t-paidan toimitukseen liittyen.


*Kampanja on voimassa 1.-31.5.2020.

Trader-kaupankäyntipalvelu

Trader-kaupankäyntipalvelu tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman sijoituskohteita ja pääsyn maailmanlaajuisille markkinoille. Sijoituskohteita löydät yli 35 000. Osakkeiden, rahastojen ja ETF-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat myös valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit. Traderiin voit avata perinteisen arvo-osuustilin tai verotehokkaan osakesäästötilin, tai molemmat. Kaikki kätevästi verkosta.

Trader on kaupankäyntipalvelu, jonka tarjoaa tanskalainen Saxo Bank A/S. Mandatum Life vastaa Traderin suomenkielisestä asiakaspalvelusta, asiakkaan tunnistamisesta ja palvelun markkinoinnista. Saxo Bank vastaa palvelun kaupankäynnistä, viranomaisraportoinnista ja arvopaperien säilytyksestä.

Lue lisää Trader-kaupankäyntipalvelusta.