AFRY

Työnantajasi on tehnyt hienon päätöksen tarjota sinulle Mandatumin myöntämän henkivakuutusturvan. Tutustu henkivakuutusturvaasi tältä sivulta. 

afry-logo-200x57.png

Henkivakuutus Ota yhteyttä

AFRY

Työnantajasi on tehnyt hienon päätöksen tarjota sinulle Mandatumin myöntämän henkivakuutusturvan. Tutustu henkivakuutusturvaasi tältä sivulta. 

afry-logo-200x57.png

Henkivakuutus Ota yhteyttä
Mandatumin ryhmähenkivakuutus AFRY Group Finland Oy:n, AFRY Finland Oy:n ja AFRY Management Consulting Oy:n Suomen vakituisille työntekijöille
Arvokas turva läheisillesi

Henkivakuutuskorvaus auttaa esimerkiksi velkojen, vakuuksien ja arjen järjestelyissä. Se ei pienennä omaisten mahdollisesti saamien lakisääteisten korvausten määrää. Vakuutusehtoihin voit tutustua täältä.

Korvaus­määrä

Henkivakuutusturvan korvausmäärä on kahden vuoden vuosiansioita vastaava summa. Korvaussumma määräytyy aina työnantajan ilmoittaman tilanteen mukaan, joka päivitetään yleensä keväällä. Tarkka korvausmäärä kerrotaan vuosittain Mandatumin lähettämällä vakuutusotteella. Korvaussumma maksetaan kerralla omaisille tai muulle nimetylle edunsaajalle.

Voimassa­olo

Vakuutuksen piiriin kuuluvat kaikki vakinaisessa työsuhteessa olevat AFRY Group Finland Oy:n, AFRY Finland Oy:n ja AFRY Management Consulting Oy:n työntekijät. Henkivakuutusturva kattaa sairauden tai tapaturman aiheuttaman kuolemantapauksen, ja on voimassa ympäri vuorokauden kaikkialla maailmassa. Henkivakuutus on voimassa niin pitkään kun työsuhde kestää.

Edunsaaja

Korvauksen edunsaajana ovat omaiset. Voit vaihtaa edunsaajan kirjautumalla verkkopalveluun www.mandatum.fi ja lähettämällä viestin edunsaajasta. Mainitse viestissä, että edunsaajamuutos koskee ”AFRY:n Ryhmä-Optimi-vakuutusta”. Huomioithan, että työnantajasi ottama henkivakuutus ei näy Mandatumin verkkopalvelun sopimuksissa.

Jatko-oikeus

Henkivakuutus on voimassa niin pitkään, kun työsuhde AFRY:llä jatkuu tai täytät 65-vuotta, minkä jälkeen voit halutessasi itse jatkaa 6 kuukauden kuluessa henkivakuutusturvaa ilman terveysselvitystä itse ottamassasi vakuutuksessa.

Edullinen korotus­mahdol­lisuus

Työnantajan tarjoaman henkivakuutuksen korvausmäärän lisäksi voit ottaa erillisen henkivakuutuksen lisäturvaksi. AFRY:n työntekijänä saat siitä työnantajasi neuvotteleman 30 % alennuksen. Voit myös täydentää turvaa vakavan sairauden turvalla, johon työnantajasi on neuvotellut 10 % korotuksen vakuutussummaan. Alennusten ja turvankorotusten edellytyksenä on, että vakuutetun terveydentilasta ei aiheudu maksunkorotuksia. Osta lisäturva alla olevan linkin kautta tai jätä yhteydenottopyyntö >>

Halutessasi voit ottaa lisäturvaksi erillisen henkivakuutuksen tai vakavan sairauden turvan työnantajan neuvottelemaan etuhintaan.

Osta lisäturvaa helposti

 1. Valitse vakuutukset

  Valitse vakavan sairauden turva, henkivakuutus tai molemmat. Erillisestä henkivakuutuksesta saat työnantajasi neuvotteleman 30 % alennuksen kampanjakoodilla AFRY30 ja vakavan sairauden turvaan 10 % korotuksen vakuutussummaan kampanjakoodilla AFRY10

 2. Varmenna henkilöllisyytesi

  Tunnistaudu turvallisen asioinnin takaamiseksi, ja tilaa vakuutuspakettisi.

 3. Hyväksy tarjous

  Hyväksy vakuutustarjous ja täytä terveysselvitys.

Aloita vakuutuspakettisi valinta klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Osta vakuutus

Kuka tahansa voi sairastua vakavasti

 • Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen aktiivisimmassa elämänvaiheessa.
 • Vakavan sairauden turva on veroton kertakorvaus, jonka saat vakavan sairauden diagnoosia tai suoritettua toimenpidettä vastaan.
 • Vakuutusturva kattaa seuraavia sairauksia: syöpä, sydäninfarkti, aivohalvaus, munuaisten vajaatoiminta, MS-tauti, sepelvaltimon ohitusleikkaus ja elin- tai luuydinsiirto.
 • Korvauksen voit käyttää esimerkiksi sairauden hoitokulujen, lainan tai arjen juoksevien kulujen maksamiseen.
 • Afryn työntekijänä saat nyt myös työantajasi neuvotteleman 10 % korotuksen vakuutussummaan kampanjakoodilla "AFRY10". Osta turva >>

Mandatum_pylpyrä_black.svg

Hyödynnä Mandatumin ja yhteistyökumppaneidemme arvokkaat edut. AFRY:n työntekijänä olet oikeutettu myös etuihin, jotka ovat saatavilla vain Mandatumin asiakkaille.

Varmistaaksesi, etteivät edut mene sinulta ohi, voit tilata tiedon uusista eduista sähköpostiisi verkkopalvelun kautta.

Tutustu ja hyödynnä edut

Henkivakuutuskorvauksen edunsaaja

Omaiset

Korvauksen edunsaajat ovat omaiset.

Vakuutussumma maksetaan puoliksi vakuutetun aviopuolisolle ja perintökaaressa tarkoitetuille rintaperillisille. Jos vakuutetulla ei ole lapsia, saa aviopuoliso yksin vakuutuskorvauksen. Jos aviopuolisoa ei ole, vakuutuskorvaus maksetaan lapsille. Jos joku lapsista on kuollut, kuolleen osuuden saavat hänen lapsensa perintökaaren mukaisesti.

Jos aviopuolisoa, lapsia tai heidän jälkeläisiään ei ole, korvaus maksetaan puoliksi vakuutetun vanhemmille. Kuolleen vanhemman osuuden saavat hänen lapsensa eli vakuutetun veljet ja siskot. Jos edellä mainittuja sukulaisia ei ole, maksetaan korvaus isovanhemmille. Kuolleen isovanhemman osuuden saavat hänen lapsensa eli vakuutetun sedät, tädit ja enot. Serkut eivät enää peri eli serkut eivät omaiset-määräyksen nojalla saa korvausta.

Voit vaihtaa edunsaajan kirjautumalla verkkopalveluun www.mandatum.fi ja lähettämällä viestin edunsaajasta. Mainitse viestissä, että edunsaajamuutos koskee ”AFRY:n Ryhmä-Optimi-vakuutusta”. 

Ota yhteyttä

 1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

  Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

 2. Kartoitamme tarpeesi

  Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme tarpeesi.

 3. Sovimme jatkosta

  Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat palvelut.