Henkivakuutus­korvauksen edun­saajalle

Henkivakuutus­korvauksen edun­saajalle

Henkivakuutuskorvaus perustuu vakuutussopimukseen ja voidaan maksaa vakuutetun menehdyttyä. Korvaus kuuluu vakuutuksenottajan määräämille edunsaajille. Jos edunsaajamääräystä tai edunsaajia ei ole, korvaus kuuluu kuolinpesälle.
Surun ohella läheisen kuolemaan liittyy käytännön asioiden hoitamista. Autamme sinua korvauksen hakemisessa sekä henkivakuutusturvan ja muun taloudellisen turvan järjestämisessä itsesi ja läheistesi hyväksi.
Sinulle korvauksen jättänyt läheisesi toimi viisaasti.
Sovi keskustelu Mandatumin asiantuntijan kanssa ja hae korvausta.
 

Oletko henkivakuutuksessa edunsaajana? Huomioi nämä

Läheisen kuolemaan liittyy paljon surua, mutta myös käytännön asioita. Mitä asioita henkivakuutuskorvaukseen hakemiseen liittyy ja minkälaisissa tilanteissa henkivakuutuskorvaus voi tulla maksettavaksi?

LUE KOKO ARTIKKELI

Sijoittamisen palvelut

Tarjoamme korkeatasoisia sijoittamisen ratkaisuja kaikkiin elämäntilanteisiin. Valitse varainhoito, kun haluat yksilöllistä ja kokonaisvaltaista palvelua varallisuutesi hoitoon. Tai sijoita vaivattomasti digitaalisessa varainhoidossa jo pienemmälläkin kuukausisijoituksella.

Tutustu sijoittamisen palveluihin

Toivon yhteydenottoa

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Olemme sinuun yhteydessä, ja sovitaan tapaaminen. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme sijoittamiseen liittyvät tarpeet.

  3. Sovimme jatkosta

    Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat sijoittamisen palvelut.