Mandatumin ja Kalevan verkkopalvelussa esitettävien asiakirjojen saavutettavuus

Tämä saavutettavuusseloste koskee Mandatumin ja Kalevan verkkopalvelun Arkistoa. Arkistossa esitetään asiakkaalle PDF-tiedostoina toimitettuja asiakirjoja, kuten sopimuskirjoja, laskuja ja asiakaskirjeitä ja -tiedotteita. Seloste on laadittu 14.12.2020.

Mandatumin ja Kalevan verkkopalvelun arkistossa esitettyjä dokumentteja ja asiakirjoja koskee laki digitaalisten palveluiden tarjoamisesta, joka edellyttää, että digitaaliset palvelut ja sisällöt ovat saavutettavia.

Asiakirjojen saavutettavuus on arvioitu Mandatumissa.

Mandatumin ja Kalevan verkkopalvelun saavutettavuudesta on laadittu oma seloste: Verkkopalvelun saavutettavuusseloste.

Verkkopalvelussa esitettävien asiakirjojen saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Verkkopalvelussa esitettävien asiakirjojen ei-saavutettava sisältö

Osa verkkopalvelun Arkistossa olevista PDF-tiedostoista ei ole saavutettavia.

Verkkopalvelun Arkistossa esitetyt ennen 23.9.2018 muodostetut asiakirjat eivät kuulu saavutettavuuslainsäädännön piirin ja näin ollen eivät ole saavutettavia.

Aikataulu puutteiden ja poikkeamien korjaamiselle: Puutteet ja poikkeamat verkkopalvelun Arkistossa esitetyissä asiakirjoissa pyritään korjaamaan vuoden 2021 aikana.

Havaitsitko puutteita verkkopalvelussa esitettävien asiakirjojen saavutettavuudessa?

Olemme kiinnostuneita havainnoistasi. Haluamme tehdä palveluistamme saavutettavan mahdollisimman monelle ja korjata saavutettavuuteen liittyvät puutteet. Mikäli huomaat puutteita Mandatumin digitaalisten palveluiden saavutettavuudessa, otathan meihin yhteyttä. Voit lähettää palautteen sähköpostitse osoitteeseen saavutettavuus@mandatum.fi. Vastaamme palautteisiin 14 päivän kuluessa.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa sitä määräajassa, voit olla yhteydessä Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintovirasto on viranomainen, joka valvoo Suomessa lain saavutettavuusvaatimusten noudattamista.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
Sähköposti: saavutettavuus(a)avi.fi
Puhelinvaihde: 0295 016 000

www.saavutettavuusvaatimukset.fi