Biometrisen tunnistautumisen ehdot

Ottamalla biometrisen tunnistautumisen käyttöön käyttäjä voi tunnistautua tässä sovelluksessa sormenjäljellään tai muilla biometrisillä tunnistetiedoillaan. Joidenkin toimenpiteiden toteuttaminen edellyttää yhä vahvaa tunnistautumista.

Sovellusta voidaan käyttää ennen toiminnon käyttöönottoa laitteeseen tallennetuilla biometrisillä tunnistetiedoilla. Käyttäjällä on velvollisuus varmistaa, että laitteeseen on tallennettu vain hänen omat biometriset tietonsa ennen biometrisen tunnistautumisen käyttöönottoa.

Mandatum Lifella ei ole pääsyä käyttäjän laitteeseen tallennettuihin biometrisiin tietoihin eikä se hallinnoi niitä. Biometrisen tunnistautumisen käyttöönoton yhteydessä käyttäjän kirjautumiseen tarvittavia tietoja tallennetaan käyttöjärjestelmän tarjoamaan turvalliseen varastoon.

Käyttäjä vastaa sovelluksen oikeudettomasta käytöstä, jos hän on luovuttanut laitteen kolmannen osapuolen haltuun. Kaikki biometristä tunnistautumista käyttäen tehdyt toimenpiteet ovat käyttäjää sitovia.

Tutustu sovelluksen turvalliseen käyttöön lukemalla lisää turvallisuusohjeista.

Näiden ehtojen lisäksi sovelletaan yleisiä Mandatum Lifen Internet-sivujen ja sähköisten palveluiden käyttöehtoja. Mandatum Life ei vastaa biometrisen tunnistautumisen toimivuudesta.

Biometrisen tunnistautumisen sovellukseen voi poistaa käytöstä seuraavilla tavoilla:

  • Poista toiminto sovelluksessa tunnusluvulla kirjautumisen näkymästä
  • Poista toiminto käytöstä laitteen asetuksista sovelluksen kohdalta
  • Poista sovellus

Jos laitteeseen lisätään uusia biometrisiä tunnistetietoja, biometrinen tunnistautuminen on otettava uudelleen käyttöön.

© Mandatum Life

Ehdot ovat voimassa 15.1.2019 alkaen.