Mandatum Rahat­ -mobiili­palvelu

Mandatum Rahat­ -mobiili­palvelu

Pysy ajan tasalla sijoituksistasi. Mandatum Rahat -mobiilipalvelu kulkee mukanasi ja pitää sinut ajan tasalla varojesi kehityksestä. Voit ladata sovelluksen kätevästi sovelluskaupoista iOS- tai Android-laitteille.

Ota Mandatum Rahat helposti käyttöön

vaurastumisen-palvelu-mobiili.PNG

Mandatum Rahat -mobiilipalvelu on helppo ja nopea ottaa käyttöön. Palvelu soveltuu iOS- ja Android -laitteille. Käyttöönottoa ja tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset, jonka jälkeen kirjautumiseen riittää käyttäjätunnus ja tunnusluku. Voit käyttää palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

  1. Lataa Mandatum Rahat -sovellus mobiililaitteelle sovelluskaupasta. Sovelluksen löydät hakusanalla Mandatum Rahat (App Store ja Google Play).
  2. Hyväksy palvelun käyttöehdot sovelluksen lataamisen jälkeen ja jatka tunnistautumiseen.
  3. Ota palvelu käyttöösi verkkopankkitunnuksilla.
  4. Kirjaudu mobiilipalveluun Mandatumin luoman 6-numeroisen käyttäjätunnuksen ja itse valitsemasi, vähintään 4-numeroisen, tunnusluvun avulla. Voit ottaa käyttöön myös biometrisen tunnistautumisen.
  5. Palvelu muistaa halutessasi käyttäjätunnuksen. Käyttöönoton jälkeen et tarvitse enää verkkopankkitunnuksia kirjautumiseen.

Ominaisuudet

Kolme sovellusta – yhdet tunnukset

Jos olet avannut asiakkuuden Trader-kaupankäyntipalveluun, käytössäsi on Mandatum Rahat -mobiilipalvelun lisäksi Traderin kaupankäyntisovellukset TraderONE ja TraderGO. Voit kirjautua samalla käyttäjätunnuksella ja tunnusluvulla kaikkiin sovelluksiin, kun olet ottanut Mandatum Rahat käyttöön ja tunnistautunut verkkopankkitunnuksilla.

Kun otat käyttöön uuden sovelluksen, halutessasi aseta uuteen sovellukseen kirjautuessa tunnusluku, joka sinulla on jo käytössä. Viimeisimpänä asetettu tunnusluku toimii kaikissa käytössäsi olevissa sovelluksissa.

Kirjautuminen sormenjälki- tai kasvojentunnistuksella

Voit kirjautua Mandatum Rahat -mobiilipalveluun tunnusluvun lisäksi Touch ID:llä tai Face ID:llä Applen iOS-laitteilla, ja sormenjälkitunnistuksella soveltuvilla Android-laitteilla.

Kun otat sovellusta käyttöön ensimmäistä kertaa, sovellus ehdottaa biometrisen kirjautumistoiminnon käyttöönottoa. Voit ottaa toiminnon käyttöön tai pois käytöstä myöhemmin Mandatum Rahat -mobiilipalvelun tunnuslukukirjautumisen näkymässä.

Mandatum Rahat -sovelluksen turvallisuus ja tunnusten hallinta

Mandatum Rahat -mobiilipalvelun käyttö on turvallista, kun huolehdit mobiililaitteesi tietoturvasta. Mandatum Rahat -sovelluksen käyttöönotto uudella laitteella vaatii aina tunnistautumisen verkkopankkitunnuksilla. Kun valitset henkilökohtaista tunnuslukua sovellukseen kirjautumiseen, huomioithan että tunnusluvun tulee vähintään 4-numeroinen. Voit halutessasi valita pidemmän tunnusluvun. Jos unohdat tunnuslukusi, sovellus edellyttää kirjautumista mobiilipalveluun verkkopankkitunnuksilla kolmannen kirjautumisyrityksen jälkeen.

Halutessasi voit myös lukita mobiilisovellusten tunnukset Mandatumin verkkopalvelussa. Kirjaudu verkkopalveluun ja paina verkkopalvelun oikeassa yläkulmassa omaa nimeäsi. Valitse avautuvasta alasvetovalikosta Asiakastiedot. Voit lukita tunnukset Mobiilisovellukset-välilehdellä. Tunnusten lukitseminen edellyttää kirjautumista verkkopankkitunnuksilla kaikkiin mobiilisovelluksiin kaikilla laitteilla seuraavilla kirjautumisyrityksillä.