Mandatum Rahat­ -mobiili­palvelu

Mandatum Rahat­ -mobiili­palvelu

Pysy ajan tasalla sopimuksistasi ja sijoituksistasi. Mandatum Rahat -mobiilipalvelu kulkee mukanasi ja pitää sinut ajan tasalla sopimustesi tilanteesta ja varojesi kehityksestä. Voit ladata sovelluksen kätevästi sovelluskaupoista iOS- tai Android-laitteille.

Lataa Mandatum Rahat -sovellus mobiililaitteelle sovelluskaupasta (App Store ja Google Play).

Hyväksy palvelun käyttöehdot ja jatka tunnistautumiseen. Ota palvelu käyttöön verkkopankkitunnuksillasi.  

Kirjaudu mobiilipalveluun käyttäjätunnuksen ja tunnusluvun avulla. Voit ottaa käyttöön myös biometrisen tunnistautumisen.

Ota Mandatum Rahat helposti käyttöön

vaurastumisen-palvelu-mobiili.PNG

Mandatum Rahat -mobiilipalvelu on helppo ja nopea ottaa käyttöön iOS- ja Android -laitteille. Sovelluksen löydät sovelluskaupasta hakusanalla Mandatum Rahat (App Store ja Google Play).

Käyttöönottoa ja tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset, jonka jälkeen kirjautumiseen riittää Mandatumin luoma 6-numeroinen käyttäjätunnus ja itse valitsemasi, vähintään 4-numeroinen, tunnusluku.

Tunnusluvun lisäksi voit kirjautua myös Touch ID:llä tai Face ID:llä Applen iOS-laitteilla, ja sormenjälkitunnistuksella soveltuvilla Android-laitteilla. Kun otat sovellusta käyttöön ensimmäistä kertaa, sovellus ehdottaa biometrisen kirjautumistoiminnon käyttöönottoa. Voit ottaa toiminnon käyttöön tai pois käytöstä myöhemmin Mandatum Rahat -mobiilipalvelun tunnuslukukirjautumisen näkymässä.

Mandatum Rahat -mobiilipalvelua voit käyttää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kun otat käyttöön push-viestit, saat heti tiedon, kun sovelluksessa on kannaltasi uutta kiinnostavaa tietoa. 

 

Ominaisuudet

Mandatum Rahat -sovelluksen turvallisuus ja tunnusten hallinta

Mandatum Rahat -mobiilipalvelun käyttö on turvallista, kun huolehdit mobiililaitteesi tietoturvasta.

Mandatum Rahat -sovelluksen käyttöönotto uudella laitteella vaatii aina tunnistautumisen verkkopankkitunnuksilla. Kun valitset henkilökohtaista tunnuslukua sovellukseen kirjautumiseen, huomioithan että tunnusluvun tulee olla vähintään 4-numeroinen. Voit halutessasi valita pidemmän tunnusluvun. Jos unohdat tunnuslukusi, sovellus edellyttää kirjautumista mobiilipalveluun verkkopankkitunnuksilla kolmannen kirjautumisyrityksen jälkeen.

Halutessasi voit myös lukita mobiilisovellusten tunnukset Mandatumin verkkopalvelussa. Kirjaudu verkkopalveluun ja paina verkkopalvelun oikeassa yläkulmassa omaa nimeäsi. Valitse avautuvasta alasvetovalikosta Asiakastiedot. Voit lukita tunnukset Mobiilisovellukset-välilehdellä.

Tunnusten lukitseminen edellyttää kirjautumista verkkopankkitunnuksilla kaikkiin mobiilisovelluksiin kaikilla laitteilla seuraavilla kirjautumisyrityksillä.