Vaihtoehtoiset sijoitukset osaksi ML Allokaatio Osake -sijoituskoria

8.9.2020

Tuomme vaihtoehtoiset sijoitukset osaksi ML Allokaatio Osake -sijoituskoria 15.9. alkaen. Perustilanteessa osakesijoituksiin on jatkossa sijoitettu noin 85 prosenttia ja vaihtoehtoisiin sijoituksiin noin 15 prosenttia sijoituskorin varoista. Samalla sijoituskorin nimi muuttuu muotoon ML Allokaatio Osake+.

Vaihtoehtoisten sijoitusten lisääminen osakesijoitusten rinnalle tuo hajautushyötyä ja parantaa siten sijoituskorin tuotto-riski-suhdetta. Vaihtoehtoiset sijoitukset ovat tärkeässä osassa Mandatum Lifen kanssasijoitusstrategiassa konsernimme kanssa. Jatkossa sijoituskoriin sijoittaneet pääsevät siis myös vaihtoehtoisten sijoitusten kautta vain instituutiosijoittajille tarkoitettuihin sijoituskohteisiin hyödyntäen konsernimme kontaktiverkostoa, osaamista ja ostovoimaa. Vaihtoehtoisissa sijoituksissa kanssasijoittaminen toteutetaan sijoituskohdetasolla.

Voit lukea kanssasijoittamisen strategiastamme lisää täältä.

Vaihtoehtoisilla sijoituksilla tarkoitetaan julkisen kaupankäynnin (pörssien) ulkopuolisia sijoituksia. Mandatum Lifessa niitä ovat esimerkiksi erilaiset vaihtoehtoiset korkosijoitukset (private debt), kiinteistösijoitukset (real estate) ja pääomasijoitukset (private equity).

Lisätietoa vaihtoehtoisista sijoituksista saat täältä.

Muutokset sijoituskoriin tehdään automaattisesti eivätkä ne vaadi asiakkaalta toimenpiteitä.

Esite
Säännöt
Avaintietoasiakirja


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset