Osakesäästötili nyt avattavissa Saxo Bankin Trader-kaupankäyntipalvelussa

2.1.2020

Osakesäästötilin voi nyt avata osoitteessa www.mandatumtrader.fi.
Osakesäästötilin avaaminen ja arvopapereiden säilytys Trader-kaupankäyntipalvelussa on maksutonta. Kaupankäynnistä veloitetaan Traderin normaalien välityspalkkioiden mukaan. Hinnoitteluluokkia on kolme ja ne perustuvat kauppojen määrään edellisen kuukauden aikana sekä Trader-palvelussa olevan varallisuuden yhteenlaskettuun arvoon.

Traderin osakesäästotilillä voi käydä kauppaa pörssinoteeratuilla kotimaisilla ja ulkomaisilla osakkeilla. Hinnat parhaassa hintaluokassa ovat 0,03%–0,05% kaupan arvosta tai minimissään 3–5 euroa per toteutunut toimeksianto.


Tammikuussa osaketilin avaava saa lisäetuja

Kaikki tammikuun loppuun mennessä osakesäästötilin avanneet pääsevät parhaaseen hintaluokkaan maaliskuun 2020 loppuun asti. Lisäksi nopeimmille tilin avaajille maksetaan prosentin (1 %) bonus sijoitetulle pääomalle. Edun saa 2000 ensimmäistä vähintään 5000 euron sijoituksen tehnyttä asiakasta, jotka avaavat Trader-osakesäästötilin tammikuun loppuun mennessä. Maksettavan bonuksen määrä lasketaan 31.1.2020 osakesäästötilillä olevan sijoitetun pääoman mukaan. Edellytyksenä bonuksen saamiselle on vähintään 5000 euron sijoitus, ja että tammikuun lopun sijoitettu pääoma on keskimäärin 80-prosenttisesti sijoitettuna 31.12.2020 asti. Bonusta ei makseta käteisvaroille.