Mandatumin verkkopalvelun sopimusnäkymä uudistuu 5.10.2021

5.10.2021

Mandatumin verkkopalvelun Sopimukset-sivun yhteenvetonäkymä uudistuu 5.10.2021. Muutos on osa laajempaa verkkopalvelun uudistusta. Yhteenvetonäkymän päivityksen jälkeen yksittäisten sopimusten näkymiä uudistetaan sopimustyyppi kerrallaan.

Uudistukset parantavat sopimusten tarkastelua älypuhelimella, sillä jatkossa näkymä on mobiilioptimoitu.

Uudistuksilla ei ole vaikutusta verkkopalvelun kirjautumiseen. Verkkopalveluun kirjaudutaan jatkossakin henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Uudistus koskee kaikkia Mandatumin henkilöasiakkaita.

Verkkopalvelu ei tue Internet Explorer 11 -selainta 5.10.2021 alkaen

Tietoturvasyistä Mandatumin verkkopalvelu ei tue jatkossa Internet Explorer 11 -selainta. Verkkopalvelu toimii parhaiten yleisimmillä ja uusimmilla selaimilla, esim. Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai Safari.

Internet Explorerin käyttöä ei tulla erikseen estämään, mutta Mandatum ei takaa verkkopalvelun moitteetonta toimivuutta eikä myöskään korjaa verkkopalvelun ominaisuuksia, jos niissä ilmenee ongelmia Internet Explorer -selaimella.

Vaikutukset ML Rahat -mobiilipalveluun

Verkkopalvelun uudistuksella ei ole vaikutusta ML Rahat -mobiilipalveluun.

Vaikutukset Trader-kaupankäyntipalveluun

Verkkopalvelun uudistuksella ei ole vaikutusta TraderONE- ja TraderGO-kaupankäyntialustoihin tai mobiilisovelluksiin.

Keräämme palautetta verkkopalvelun uudistuksista

Mandatum kerää palautetta verkkopalvelun uudistuksista. Arvostamme asiakkaidemme palautetta ja kehitämme verkkopalvelua edelleen sen perusteella. Voit antaa palautetta verkkopalvelun uloskirjautumissivulla.

Asiakkaiden palaute on ohjannut verkkopalvelun kehittämistä

Verkkopalvelun uudistuksia on testattu Mandatum Kehittämö -asiakasyhteisössä. Yhteisön jäsenet ovat antaneet palautetta verkkopalvelun sopimusnäkymistä ja niiden ulkoasusta suunnitteluvaiheessa.
Mandatum Kehittämöön voivat liittyä kaikki täysi-ikäiset Mandatumin asiakkaat. Kehittämön jäsenenä asiakkaat ovat mukana antamassa tärkeää palautetta uusien palveluiden suunnittelussa ja olemassa olevien palvelujen kehittämisessä. Lue lisää verkkosivuiltamme www.mandatumlife.fi/kehittamo.

Lisätiedot

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa 0200 31100 (pvm/mpm) maanantaista perjantaihin klo 9–17.