Mandatum mukana edistämässä suomalaista yrittäjyyttä

28.9.2022

Yrittäjät, jotka innostavat muita visiollaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan tulevat jälleen palkituiksi EY Entrepreneur Of The Year –kasvuyrittäjäkilpailussa. Mandatum-konserni on yksi kilpailun pääyhteistyökumppaneista.

EY Entrepreneur Of The Year –kilpailussa on tänä vuonna mukana 51 yritystä. Kilpailun tarkoituksena on kannustaa kasvuhakuisuuden lisäksi vastuullisuuteen ja innovatiivisuuteen sekä tarjota yrittäjille ainutlaatuinen väylä vertaisoppimiseen, verkostoitumiseen ja ajatusten vaihtoon.

Mandatum on tänä vuonna mukana kilpailun yhteistyökumppanina edistämässä suomalaista yrittäjyyttä, ja lisäämässä yleistä kiinnostusta ja keskustelua kasvuyrittäjyydestä.

“Kasvuyrityksillä on valtava merkitys Suomelle, ja onkin upea päästä seuraamaan kilpailun finalistien ja vuoden yrittäjän valintaa. Joukossa on varmasti seuraavia menestystarinoita, joista suuri yleisö kuulee vielä,” kertoo Mandatumin yritysmyynnin johtaja Lasse Alvesalo.

“Me kohtaamme vuosittain yli 10 000 yritystä ja olemme jatkuvasti tekemisissä yrittäjien kanssa auttaen heitä ratkomaan arjen haasteita. Tunnemme suomalaiset yrittäjät erittäin hyvin ja haluamme auttaa heitä menestymään,” Alvesalo jatkaa.

Kilpailun finalistit julkistetaan lokakuussa ja kisa huipentuu finaaliin perjantaina 4.11.2022.


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset