Mandatum Lifen toimistot ovat perjantaina 13.3.2020 kiinni

12.3.2020

Suljemme kaikki Suomen toimistomme perjantaiksi 13.3., koska valtaosa henkilöstöstämme tekee etätöitä. Kaikki palvelumme toimivat kuitenkin perjantaina 13.3 täysin normaalisti. Asiakaspalvelumme palvelee perjantaina numerossa 0200 31100 (pvm/mpm) kello 8–17.

Toimenpide on osa Mandatum Lifen varautumissuunnitelmaa. Haluamme varmistaa, että asiakkaidemme kannalta kriittisten palvelut toimivat moitteettomasti myös tilanteessa, jossa valtaosa asiantuntijoistamme työskentelisi pidemmän aikaa etäyhteyksien kautta.

Asioi helposti ja nopeasti verkossa

Haluamme varmistaa henkilöstömme, asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaneidemme terveyden ja turvallisuuden, joten tämän vuoksi emme toistaiseksi tapaa asiakkaitamme henkilökohtaisesti, vaan suosimme puhelintapaamisia sekä verkkoasiointia.

Henkilöasiakkaana voit tarkastella ja hoitaa sopimukseesi liittyviä asioita, nähdä sijoitustesi ja säästöjesi tilanteen sekä lähettää verkkoviestejä asiakaspalveluun. Voit myös hakea korvauksia henkilövahingon sattuessa.

Yritysasiakkaana voit tarkastella ja hoitaa yrityksesi sopimuksia, nähdä yhteenvedon ja tarkat tiedot sopimuksista sekä niiden maksuista, säästöistä, turvista ja vakuutetuista. Voit myös tehdä muutoksia sijoituskohteisiin, seurata varainhoitosopimuksia ja lähettää verkkoviestejä asiakaspalveluun.

Kirjaudu verkkopalveluun


Mandatum Life on varautunut poikkeustilanteisiin

Mandatum Lifen työntekijät noudattavat yhtiön valmiusryhmän toimintaohjeita koronaviruksen varalta. 

Seuraamme viranomaisten ohjeita ja matkustustiedotteita ja olemme mm. peruneet asiakastilaisuudet toistaiseksi. Lisäksi olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme siitä, miten menetellä mahdollisissa sairaus- ja karanteenitapauksissa.

Suhtaudumme asiaan vakavasti ja huolehdimme kaikin tavoin siitä, että asiakkaidemme varojen hoito sekä muut palvelumme asiakkaillemme jatkuvat ilman häiriöitä.

Lämmin kiitos ymmärryksestäsi!


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset