Mandatum Life ja Kaleva lahjoittavat jouluna Me-säätiölle

11.12.2020

Mandatum Life ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva tekevät tänäkin jouluna lahjoituksen parempaa tulevaisuutta tukevan työn edistämiseksi. Joululahjoituskohteen on valinnut henkilöstömme. 

Tuemme hyviä tekoja lahjoittamalla yhteensä 15 000 euroa Me-säätiölle. Vuonna 2015 perustettu Me-säätiö toimii lasten ja nuorten yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Säätiö uskoo teknologian ja pelien voimaan yhteiskunnallisen muutoksen ja vaikuttamisen välineinä.

Säätiön toiminnan piiriin Suomessa kuuluu verkosto yhteisötaloja, jotka toimivat alueilla ja lähiöissä, joissa yhdenvertaisuustyön tarve on suurin. Me-talo on avoin yhteisötila, fyysinen ja digitaalinen kaikille avoin “olohuone”, jossa järjestetään mielekästä toimintaa ja palveluja alueiden lapsille, nuorille ja perheille.

“Poikkeusolojen myötä mielekkään toiminnan ja yhteisön tarve on kasvanut entisestään”, sanoo Me-säätiön toimitusjohtaja Annastiina Salminen. “Lahjoitussummalla tuemme Me-talo -toimintaa maakunnissa.”

Mandatum Lifen Varainhoidon joululahjoihin varatut rahat lahjoitettiin tänä vuonna Hope ry:lle vähävaraisten lapsiperheiden tukemiseksi.

Mandatum Life ja Kaleva haluavat toivottaa hyvää joulua kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen.

joululahjoitus_2020.jpg

Kuva: Me-säätiö

 

Lisätiedot:
markkinointi- ja viestintäjohtaja Niina Riihelä: niina.riihela(a)mandatumlife.fi, p. 040 728 1548