Joululahja parempaan tulevaisuuteen – lahjoitimme Me-säätiölle, Mannerheimin Lastensuojeluliitolle ja WWF:lle

3.12.2019

Lahjoitamme tänäkin jouluna parempaa tulevaisuutta tukevan työn edistämiseksi. Tänä vuonna joululahjoituskohteista äänesti henkilöstömme.

Mandatum Life ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva tukevat hyviä tekoja lahjoittamalla yhteensä 15 000 euroa Me-säätiölle, Mannerheimin Lastensuojeluliitolle ja WWF:lle.

Lahjoitukset ovat osa pitkäjänteistä vastuullisuustyötämme.

Mandatum Life ja Kaleva haluavat toivottaa hyvää joulua kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen.

 

Lue lisää lahjoituskohteista:

Me-säätiö

Ilkka Paanasen ja Mikko Kodisojan perustama säätiö, jonka tavoitteena on vähentää lasten, nuorten ja perheiden syrjäytymistä ja eriarvoistumista Suomessa. Säätiöin tarkoituksena on tuottaa konkreettisia ja tuloksellisia ratkaisuja lasten ja nuorten syrjäytymisongelman poistamiseksi.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Vuonna 1920 perustettu kansalaisjärjestö, joka työskentelee lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin parantamiseksi. MLL:n tavoitteena on saada Suomesta lapsiystävällinen yhteiskunta, jossa lapsen etu asetetaan etusijalle ja jossa lapset ja nuoret voivat hyvin.

WWF

WWF on maailman vaikuttavin ympäristöjärjestö. WWF Suomi on osa kansainvälistä WWF-verkostoa. Järjestön tavoitteena on pysäyttää luonnon köyhtyminen, vähentää ihmisen ekologista jalanjälkeä, suunnata rahavirrat kestävämpiin kohteisiin ja rakentaa tulevaisuus, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa.