Mandatum Gold

Tervetuloa Mandatum Gold -asiakasetujen pariin

Mandatum Gold

Tervetuloa Mandatum Gold -asiakasetujen pariin

Palvelua, jota ei muualta saa
Laadimme sinulle kokonaisvaltaisen suunnitelman. Suunnitelma on elämäntilanteen ja tulevaisuuden toiveet huomioiva ratkaisu varallisuuden turvaamiseen ja kasvattamiseen. Oma varainhoitajasi pitää sinut ajan tasalla ratkaisuistasi.

Vero-, eläke- ja perheoikeuden konsultointi
Kartoitamme kokonaistilanteesi ja konsultoimme sinua perhevarallisuuden säilyttämisen, eläkkeen ja verosuunnittelun näkökulmasta. Voit sopia konsultoinnin varainhoitajasi kautta. Mandatum Gold -asiakkaana saat varainhoitomme palvelut myös perheellesi.

Olemme tavoitettavissasi
Oman varainhoitajasi lisäksi Mandatum Gold -asioissa sinua palvelee varainhoidon asiakaspalvelumme numerossa 010 516 7781. Puhelinpalvelu palvelee maanantaista perjantaihin klo 8-17.

Aina ajan hermolla
Saat tietoa uusista sijoitusmahdollisuuksista sekä ajankohtaista tietoa markkinoilta ja näkökulmia sijoittamiseen. Lisäksi saat avec-kutsuja Mandatumin tapahtumiin.

American Express Platinum -kortti

· Läpäise turvatarkastus nopeasti Fast Track -konseptin avulla
· Käytössäsi on markkinoiden kattavin lounge-ohjelma
· Kattava, muita vakuutuksiasi täydentävä matkavakuutus

Lue lisää Platinum eduista

Westerback

20 % ostoetu Westerbackin myymälästä (Keskuskatu 5, Helsinki) sekä verkkokaupasta koodilla MLC2019. Westerbackin uutiskirjeessä kuulet alan uutuuksista, kello- ja kultasepistä erilaisten mallien takana sekä saat kutsuja VIP-tilaisuuksin. Tilaa uutiskirje tästä >

Verkkokauppaan

Balmuir

20 % ostoetu Balmuirin liikkeissä ja verkkokaupassa. Edun saa syöttämällä verkkokaupassa koodin MANDATUM20. Balmuir on kansainvälinen lifestyle -brändi, jonka tuotevalikoima muodostuu sisustus- ja lahjatuotteista, muotiasusteista ja luonnonkosmetiikasta.

Verkkokauppaan

KORRES

25 % ostoetu KORRES Lasipalatsin myymälään (Mannerheimintie 22-24, Helsinki) mainitsemalla kassalla Mandatum Lifen sekä verkkokauppaan koodilla Mandatum25. Tarjous koskee kaikkia normaalihintaisia tuotteita ja on voimassa vuoden 2021 loppuun.

Verkkokauppaan