Mandatum Oyj on saanut tarvittavat viranomaisluvat Saxo-kaupan toteuttamiseksi

Lehdistötiedotteet 7.5.2024 klo 09:55 EEST

Mandatum Oyj, lehdistötiedote, 7.5.2024 klo 9.55

Mandatum Oyj ja Sampo Oyj sopivat osittaisjakautumisen yhteydessä, että Mandatum ostaa Sammon omistamat Saxo Bank A/S:n osakkeet, jotka edustavat 19,83 prosenttia kaikista Saxo Bankin osakkeista. Liiketoimi oli ehdollinen tavanomaisille kauppaa koskeville suostumuksille ja valvontaviranomaisten hyväksynnille.

Mandatum on saanut kaikki tarvittavat viranomaisluvat ostaa Sammon omistukset Saxo Bank A/S:tä. Kaupan arvioidaan toteutuvan 15.5.2024 mennessä.


Lisätiedot:

Lisätietoja medialle:

Niina Riihelä

SVP, viestintä, brändi ja vastuullisuus

Puh. +358 40 728 1548

niina.riihela(a)mandatum.fi
 

Sijoittajatiedustelut:

Lotta Borgström

sijoittajasuhdejohtaja

Puh. +358 50 022 1027

lotta.borgstrom(a)mandatum.fi
    

Mandatum lyhyesti

Mandatum on rahan ja hengen erikoisosaamisen yhdistävä merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita kattaen omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen. Mandatum tarjoaa palveluita yritysasiakkaille, henkilöasiakkaille sekä institutionaalisille ja varainhoitoasiakkaille. Mandatumin liiketoiminnan menestyksen keskiössä ovat osaava henkilöstö, vahva brändi ja onnistuminen sijoitustoiminnassa. mandatum.fi/konserni.