Mandatum Oyj: Muutos Mandatumin osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpanossa

Pörssitiedotteet 15.2.2024 klo 12:40 EET

Mandatum Oyj, pörssitiedote, 15.2.2024 klo 12.40

 

Mandatum Oyj:n 15.2.2024 julkaisemasta liputusilmoituksesta ilmenevällä tavalla Solidium Oy on myynyt kaikki omistamansa Mandatum Oyj:n osakkeet. Mandatumin osakkeenomistajien nimitystoimikunnan työjärjestyksen mukaisesti, jos osakkeenomistaja, joka on nimennyt jäsenen nimitystoimikuntaan, lakkaa täysin omistamasta yhtiön osakkeita nimitystoimikunnan toimikauden aikana, kyseisen osakkeenomistajan nimitystoimikuntaan nimeämän jäsenen on erottava ilman nimitystoimikunnan mahdollisuutta päättää toisin. Solidium Oy:n sijoitusjohtaja Petter Söderström on tänään 15.2.2024 ilmoittanut eroavansa nimitystoimikunnan puheenjohtajan tehtävästä.

Mandatum Oyj:n nimitystoimikunnan kokoonpano on siten seuraava:

  • Herman Korsgaard, Principal, Altor Equity Partners AS (Altor Invest 8 AS:n nimeämänä)
  • Risto Murto, toimitusjohtaja, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma (Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman nimeämänä)
  • Patrick Lapveteläinen, Mandatum Oyj:n hallituksen puheenjohtaja, toimii asiantuntijaroolissa nimitystoimikunnan kolmantena jäsenenä

Nimitystoimikunta valitsee keskuudestaan uuden puheenjohtajan ja päättää mahdollisista muista kokoonpanomuutokseen liittyvistä toimenpiteistä seuraavassa kokouksessaan.

Lisätietoja

Sijoittajatiedustelut:
Lotta Borgström
sijoittajasuhdejohtaja
Puh. +358 500 221 027
lotta.borgstrom(a)mandatum.fi      

Lisätietoja medialle:
Niina Riihelä
SVP, Viestintä, brändi ja vastuullisuus
Puh. +358 40 728 1548
niina.riihela(a)mandatum.fi  

 

Mandatum lyhyesti

Mandatum on rahan ja hengen erikoisosaamisen yhdistävä merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita kattaen omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen. Mandatum tarjoaa palveluita yritysasiakkaille, henkilöasiakkaille sekä institutionaalisille ja varainhoitoasiakkaille. Mandatumin liiketoiminnan menestyksen keskiössä ovat osaava henkilöstö, vahva brändi ja onnistuminen sijoitustoiminnassa. mandatum.fi/konserni

 

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
Finanssivalvonta
www.mandatum.fi

 

 


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset