Mandatum Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

Pörssitiedotteet 15.11.2023 klo 16:00 EET

Mandatum Oyj, Pörssitiedote, 15.11.2023 klo 16.00

Mandatum Oyj:n ensimmäinen osakkeenomistajien nimitystoimikunta on asetettu. Nimitystoimikunta koostuu Sampo Oyj:n osittaisjakautumisesta ja Mandatum Oyj:n perustamisesta päättäneen Sampo Oyj:n 17.5.2023 pidetyn varsinaisen yhtiökokouksen hyväksymän nimitystoimikunnan työjärjestyksen mukaisesti neljästä jäsenestä, joista kolme edustaa niitä yhtiön kolmea suurinta osakkeenomistajaa, joilla 31.10.2023 kaupankäyntipäivän päättyessä oli suurin osuus yhtiön kaikkien osakkeiden tuottamista äänistä, ja jotka halusivat osallistua toimikunnan työskentelyyn. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja toimii asiantuntijaroolissa nimitystoimikunnan neljäntenä jäsenenä.

Nimitystoimikunnan kokoonpano:

  • Herman Korsgaard, Principal, Altor Equity Partners AS (Altor Invest 8 AS:n nimeämänä)
  • Petter Söderström, sijoitusjohtaja, Solidium Oy (Solidium Oy:n nimeämänä)
  • Risto Murto, toimitusjohtaja, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma (Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman nimeämänä)
  • Patrick Lapveteläinen, Mandatum Oyj:n hallituksen puheenjohtaja

Nimitystoimikunta valitsi keskuudestaan puheenjohtajaksi Petter Söderströmin ensimmäisessä kokouksessaan 15.11.2023.

Nimitystoimikunta on Mandatum Oyj:n osakkeenomistajien toimielin, jonka tehtävänä on valmistella vuosittain hallituksen jäsenten valintaa ja palkitsemista sekä hallituksen valiokuntien ja nimitystoimikunnan palkitsemista koskevat ehdotukset varsinaiselle yhtiökokoukselle. Nimitystoimikunnalle kuuluu myös muita sen työjärjestyksessä määriteltyjä tehtäviä. Nimitystoimikunta asetetaan vuosittain.

 

Lisätietoja

Sijoittajatiedustelut:
Lotta Borgström
sijoittajasuhdejohtaja
Puh. +358 500 221 027
lotta.borgstrom@mandatum.fi       

Lisätietoja medialle:
Niina Riihelä
markkinointi- ja viestintäjohtaja
Puh. +358 40 728 1548
niina.riihela@mandatum.fi  
 

Mandatum lyhyesti
Mandatum on rahan ja hengen erikoisosaamisen yhdistävä merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita kattaen omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen. Mandatum tarjoaa palveluita yritysasiakkaille, henkilöasiakkaille sekä institutionaalisille ja varainhoitoasiakkaille. Mandatumin liiketoiminnan menestyksen keskiössä ovat osaava henkilöstö, vahva brändi ja onnistuminen sijoitustoiminnassa.
mandatum.fi/konserni

 

Jakelu:

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

Finanssivalvonta

www.mandatum.fi

 


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset