Mandatum-konsernin tulos tammi–syyskuulta julkaistaan 8.11.2023

Lehdistötiedotteet 25.10.2023 klo 11:00 EEST

Mandatum Oyj, Lehdistötiedote, 25.10.2023 klo 11.00

 

Mandatum-konsernin osavuosikatsaus tammisyyskuulta 2023 julkaistaan keskiviikkona 8.11. klo 9.30–10.00. Raportti ja sitä täydentävä, sijoittajille suunnattu esitysaineisto ovat tällöin saatavilla osoitteessa www.mandatum.fi/tulos.

 

Puhelinkonferenssi 8.11. klo 16.00

Analyytikoille, sijoittajille ja tiedotusvälineiden edustajille järjestettävään englanninkieliseen puhelinkonferenssiin osallistuvat hallituksen puheenjohtaja Patrick Lapveteläinen, toimitusjohtaja Petri Niemisvirta ja talousjohtaja Jukka Kurki.

Puhelinkonferenssiin voi rekisteröityä alla olevan linkin kautta. Rekisteröitymisen jälkeen saat puhelinnumerot sekä tunnuksen, jolla pääset liittymään puhelinkonferenssiin.

Rekisteröidy tilaisuuteen: https://palvelu.flik.fi/teleconference/?id=10011941

Puhelinkonferenssia voi seurata samanaikaisesti internetissä osoitteessa www.mandatum.fi/tulos. Tallenne on kuunneltavissa myöhemmin samassa osoitteessa.

 

Lisätietoja 

Niina Riihelä 
markkinointi- ja viestintäjohtaja, Mandatum Oyj 
Puh. +358 40 728 1548 
niina.riihela@mandatum.fi    

 

 

Mandatum lyhyesti 

Mandatum on rahan ja hengen erikoisosaamisen yhdistävä merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita kattaen omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen. Mandatum tarjoaa palveluita yritysasiakkaille, henkilöasiakkaille sekä institutionaalisille ja varainhoitoasiakkaille. Mandatumin liiketoiminnan menestyksen keskiössä ovat osaava henkilöstö, vahva brändi ja onnistuminen sijoitustoiminnassa.  
mandatum.fi/konserni 

 

 

Jakelu: 

Keskeiset tiedotusvälineet 

www.mandatum.fi 


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset