Mandatum Holding Oy sulautuu Mandatum Oyj:hin

Pörssitiedotteet 11.12.2023 klo 13:05 EET

Mandatum Oyj, Pörssitiedote, 11.12.2023 klo 13.05

Mandatum Oyj on päättänyt toteuttaa kokonaan omistamansa tytäryhtiön Mandatum Holding Oy:n sulauttamisen Mandatum Oyj:hin osakeyhtiölain mukaisena tytäryhtiösulautumisena. Sulautumisessa ei suoriteta vastiketta. Sulautumisen taustalla on Mandatumin irtautuminen Sampo Oyj:stä osittaisjakautumisessa ja sen tarkoituksena on yksinkertaistaa Mandatumin konsernirakennetta. Sulautumisella ei ole vaikutuksia Mandatum-konsernin liiketoimintaan.

Mandatum Oyj:n ja Mandatum Holding Oy:n hallitukset ovat hyväksyneet sulautumisen 11.12.2023. Sulautumisen täytäntöönpanopäivän odotetaan olevan 30.4.2024. Sulautumisen täytäntöönpano edellyttää Luxemburgin finanssivalvojan (CSSF) hyväksyntää.

 

Lisätietoja

 

Sijoittajatiedustelut:

Lotta Borgström

sijoittajasuhdejohtaja

Puh. +358 500 221 027

lotta.borgstrom@mandatum.fi      

 

Lisätietoja medialle:

Niina Riihelä

markkinointi- ja viestintäjohtaja

Puh. +358 40 728 1548

niina.riihela@mandatum.fi 

 

Mandatum lyhyesti

Mandatum on rahan ja hengen erikoisosaamisen yhdistävä merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita kattaen omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen. Mandatum tarjoaa palveluita yritysasiakkaille, henkilöasiakkaille sekä institutionaalisille ja varainhoitoasiakkaille. Mandatumin liiketoiminnan menestyksen keskiössä ovat osaava henkilöstö, vahva brändi ja onnistuminen sijoitustoiminnassa. mandatum.fi/konserni

 

Jakelu:

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

Finanssivalvonta

www.mandatum.fi


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset