JUHANI LEHTOSESTA MANDATUMIN SIJOITUSJOHTAJA

Lehdistötiedotteet 16.8.2023 klo 10:00 EEST

Mandatumin sijoitusjohtaja vaihtuu CIO Ville Talasmäen siirtyessä Sampo-konsernin sijoitusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Mandatumin uudeksi sijoitusjohtajaksi (CIO) ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Senior Portfolio Manager Juhani Lehtonen.

Nimitykset ovat ehdollisia sille, että Sampo Oyj:n osittaisjakautuminen toteutuu ja sen arvioitu voimaantulopäivä on 1.10.2023.

Juhani Lehtonen (VTM, 48) on toiminut Mandatumin salkunhoidossa vuodesta 2008, vastaten mm. useista menestyksekkäistä korkotuotteista, kuten Mandatum Nordic High Yield -rahastosta. Rahoitusmarkkinoilla Lehtonen on työskennellyt vuodesta 2000. 

”Kiitämme Ville Talasmäkeä erinomaisesta työstä ja toivotamme hänelle menestystä myös jatkoon. Olen erittäin tyytyväinen siitä, että meillä on osoittaa hyvä henkilö talon sisältä tähän vaativaan rooliin, jossa vastataan sekä Mandatum-konsernin oman taseen että asiakkaidemme varojen hoitamisesta”, Mandatum-konsernin toimitusjohtaja Petri Niemisvirta sanoo.

Liitteet: Juhani Lehtosen valokuva (lähde: Mandatum) ja ansioluettelo

Lisätiedot:

markkinointi- ja viestintäjohtaja Niina Riihelä: niina.riihela@mandatum.fi, 040 728 1548

Mandatum

Mandatum on rahan ja hengen erikoisosaamisen yhdistävä merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita kattaen omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen. Mandatum tarjoaa palveluita yritysasiakkaille, henkilöasiakkaille sekä institutionaalisille ja varainhoitoasiakkaille. Mandatumin liiketoiminnan menestyksen keskiössä ovat osaava henkilöstö, vahva brändi ja onnistuminen sijoitustoiminnassa.


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset