ANTON ALSÖ MANDATUMIN KORKOSALKUNHOITAJAKSI

Lehdistötiedotteet 25.8.2023 klo 10:00 EEST

Mandatumin salkunhoito-organisaatioon korkosijoitusten Senior Portfolio Manageriksi on nimitetty 1.10.2023 alkaen Anton Alsö (47).

Alsö on toiminut muun muassa kaksitoista vuotta Ifin salkunhoitotiimissä high yield -yrityslainoihin keskittyen. Mandatumiin hän siirtyy Arctic Securities Tukholman velkapääomamarkkinayksiköstä. Tukholma pysyy Alsön toimipaikkana myös Mandatumissa.

”Olen valtavan tyytyväinen saadessamme Anton Alsön liittymään mukaan salkunhoitotiimiimme. Hän on yksi Pohjoismaiden kokeneimpia korkosalkunhoitajia”, sanoo korkosalkunhoitajan tehtävistä Mandatumin sijoitusjohtajaksi siirtyvä Juhani Lehtonen (tiedote 16.8.2023: Juhani Lehtosesta Mandatumin sijoitusjohtaja).

Lisätiedot:

Senior Portfolio Manager Juhani Lehtonen: juhani.lehtonen@mandatumam.fi, 050 361 2104

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Niina Riihelä: niina.riihela@mandatum.fi, 040 728 1548

Mandatum

Mandatum on rahan ja hengen erikoisosaamisen yhdistävä merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita kattaen omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen. Mandatum tarjoaa palveluita yritysasiakkaille, henkilöasiakkaille sekä institutionaalisille ja varainhoitoasiakkaille. Mandatumin liiketoiminnan menestyksen keskiössä ovat osaava henkilöstö, vahva brändi ja onnistuminen sijoitustoiminnassa.

www.mandatum.fi


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset