Zapflow by Mandatum Life -ekosysteemi

Zapflow by Mandatum Life -ekosysteemi

Mandatum Life Palvelut Oy ja suomalainen ohjelmistoyhtiö Zapflow rakentavat suomalaisille pääomasijoittajille digitaalista ekosysteemiä sijoitustoiminnan hallinnoimiseen.

Pääomasijoittajille ja muille pääomasijoitusmarkkinoiden toimijoille suunnattu ekosysteemi mahdollistaa koko sijoitustoiminnan hallinnan yhden alustan kautta. Sen avulla pääomasijoittaja voi tehostaa keskeisimpiä prosessejaan. Alustalla hallitaan esimerkiksi kohdeyhtiöiden kartoittaminen, sopimusten tekeminen, rahoituskierrokset ja portfolioyhtiöiden raportointi. Ekosysteemi tuo yhteen sijoittajat, sijoitustiimit, heidän portfolioyhtiönsä ja alan johtavat palveluntarjoajat. 

Ekosysteemi syntyi käyttäjien tarpeesta

Ekosysteemi sai alkunsa asiakkaiden kertomasta tarpeesta ja sitä on suunniteltu yhdessä pääomasijoittajien ja heille palveluita tarjoavien yhtiöiden kanssa. Alustan kautta ekosysteemistä voi jatkossa hakea sijoitustoiminnan eri vaiheissa tarvittavia asiantuntijakumppaneita, pyytää näiltä tarjouksia sekä kutsua heidät vieraskäyttäjiksi diilin tekemiseen. Palveluita tarjotaan sekä sijoitustiimien että portfolioyhtiöiden tueksi.

Palvelun osat

Tule asiakkaaksi

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Olemme sinuun yhteydessä, ja sovitaan tapaaminen. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

  2. Palvelun esittely ja demo

    Käymme läpi tilanteesi ja esittelemme palvelun demon joko henkilökohtaisesti tapaamisessa tai verkon yli.

  3. Palvelun käyttöönotto

    Palvelun esittelyn jälkeen sovimme yhdessä jatkosta.

Lisätietoa palvelusta ja sen hinnoittelusta​

Teemu Lahtinen
Asiakaspäällikkö, Mandatum Life
+358 50 422 6350
teemu.lahtinen(at)mandatumlife.fi