Webinaari: Mitä pääomasijoittajan täytyy tietää juridiikan ajankohtaisista säädöksistä ja trendeistä?

23.9. Klo 11-12.30 | Virtuaalisesti

Webinaari: Mitä pääomasijoittajan täytyy tietää juridiikan ajankohtaisista säädöksistä ja trendeistä?

23.9. Klo 11-12.30 | Virtuaalisesti

Ilmoittaudu tästä

Mitä ajankohtaista liittyy yrityskauppavalvontaan? Millaisia pakollisia ja vapaaehtoisia huomioita liittyy ESG-säädöksiin? Miten transaktioiden tekeminen on muuttunut viimeisen 5 vuoden aikana? Millä IPR:n arvo maksimoidaan?

Tervetuloa Mandatumin ja Zapflown yhteistyössä toteuttamaan webinaariin. Webinaari tarjoaa käytännönläheisen ajankohtaiskatsauksen säädöksistä ja trendeistä juristeilta liike-elämässä työskenteleville.

Ajankohtaisista aiheista ovat kertomassa kilpailu- ja EU-oikeuteen erikoistunut asianajaja ja osakas Anna Roubier HPP Asianajotoimistosta, pääomasijoittamiseen ja yritysjärjestelyihin erikoistunut asianajaja Tuomas Honkinen Castrén & Snellmanilta, teknologiaoikeuteen erikoistuneen Dottir -asianajotoimiston asianajaja ja osakas Jaakko Lindgren ja Laine IP:llä Yhdysvaltain patenttiasiamiehenä ja lakimiehenä toimiva Mark Scott. Webinaarin juontaa Mandatumin asiakkuusjohtaja Teemu Kantelinen.

Tervetuloa mukaan!


Ohjelma

11.00 Tervetuloa
Teemu Kantelinen, asiakkuusjohtaja, Mandatum
 
Miten transaktioiden tekeminen on muuttunut viimeisen 5 vuoden aikana?
Jaakko Lindgren, asianajaja ja osakas, Dottir
 
Pääomasijoittaminen - huomioita kilpailuoikeuden saralta
Anna Roubier, asianajaja ja osakas, HPP Asianajotoimisto
 
Kokemuksia GDPR:n ja ESG:n vaikutuksista transaktioihin
Tuomas Honkinen, asianajaja, Castrén & Snellman
 
Why Patents Matter and How to Maximize Patent Value?
Mark Scott, Yhdysvaltain patenttiasiamies ja lakimies, osakas, IP Laine
Puheenvuoro on englanniksi.
 
12.30 Webinaari päättyy
 

Ilmoittaudu tästä

Puhujat

Anna Roubier
Asianajaja ja osakas, HPP Asianajotoimisto
Anna Roubier on kilpailu- ja EU-oikeuteen erikoistunut asianajaja ja osakas HPP Asianajotoimisto Oy:ssä. Annalla on opiskelutaustaa Isosta-Britanniasta ja Belgiasta, ja aiempaa työkokemusta on Helsingin asianajotoimistojen ohella kertynyt Brysselistä ja Euroopan julkishallinosta (ECHA, Helsinki).
Tuomas Honkinen
Asianajaja, Castrén & Snellman
Tuomas Honkinen on pääomasijoittamiseen ja yritysjärjestelyihin erikoitunut asianajaja, joka on työskennellyt niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä projekteissa eri kokoisten yritysten kanssa.
Jaakko Lindgren
Asianajaja ja osakas, Dottir
Teknologiaoikeuteen erikoistunut Jaakko Lindgren työskentelee julkisen ja yksityisen sektorin projekteissa niin teknologiakäyttäjien kuin -tuottajien kanssa. Hänellä on ollut merkittävä neuvonantajan rooli useissa kotimaisissa ja kansainvälisissä teknologiavetoisissa yrityskaupoissa.
Mark Scott
Yhdysvaltain patenttiasiamies ja lakimies, Laine IP
Mark Scott on Yhdysvalloista Suomeen muuttanut patenttioikeuden ja kemianteollisuuden juridiikan asiantuntija, joka ennen Laine IP:lle siirtymistä työskenteli yli 10 vuoden ajan Siemensin organisaatiolle.

Zapflow by Mandatum Life

Zapflow by Mandatum Life on digitaalinen palvelu, joka tuo yhteen pääomasijoittajat, näiden sijoitustiimit ja portfolioissa olevat yhtiöt sekä näille palveluita tarjoavat yritykset.

Zapflow by Mandatum Life -palvelun perustana toimii sijoitustiimien työkalu, joka helpottaa sijoitusprosessien, kauppojen ja portfolioyhtiöiden hallintaa. Työkalun ympärille on rakennettu ekosysteemi, jossa pääomasijoittajat voivat löytää sijoitusprosessin eri vaiheissa tarvittavia yhteistyökumppaneita. Alusta tarjoaa sijoitustiimeille ja palveluntarjoajille helpon tavan pyytää ja jättää tarjouksia sekä tehdä yhteistyötä.

Tutustu palveluun: zapflow.fi