Webinaari: Miten olet varautunut kuolemaan?

Torstai 21.9.2023 klo 16-17 | Virtuaalisesti

Webinaari: Miten olet varautunut kuolemaan?

Torstai 21.9.2023 klo 16-17 | Virtuaalisesti

Ilmoittaudu tästä

Oletko järjestänyt asioitasi kuoleman varalta? Miten hoitaa kuolemaan liittyviä asioita mahdollisimman sujuvasti? Kuinka testamentilla voi vaikuttaa perintöveroon? Entä miten varautua kuolemaan taloudellisesti?

Kuolemaan voi varautua monella tapaa ennakkoon muun muassa vakuuttamalla ja testamentilla. Mandatumin ja Aatoksen yhteistyössä järjestettävässä webinaarissa keskustellaan omaan kuolemaan varautumisesta. Webinaarissa saat vinkkejä, kuinka vähentää läheisten kuormitusta ja miten paperiasiat on mahdollista hoitaa sujuvasti.

Puhujat

Aku Pöllänen
Aku Pöllänen on yksi vuonna 2020 perustetun verkkolakipalvelu Aatoksen perustajajäsenistä sekä yhtiön toimitusjohtaja. Pöllänen on uudistanut lakialaa viime vuosina yhdessä Aatoksen tiimin kanssa digitalisoimalla perinteisiä lakipalveluita ja tuomalla ne kaikkien saataville.
Tuomas Korkeamäki
Eläkepäällikkö Tuomas Korkeamäki työskentelee Mandatumissa henkilövakuutuksia ja palkkiorahastoja koskevien oikeudellisten kysymysten parissa. Aikaisemmalta työuraltaan Korkeamäellä on pitkä kokemus tuomioistuomen ulkopuolisesta riidanratkaisusta vakuutusalalla.
Tuomas Simonen
Tuomas Simonen toimii Mandatumin Data ja Liiketoiminta-analytiikasta vastaavana johtajana. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus erilaisista vakuutus- ja finanssialan tehtävistä.

M_plus_logo_black.png

Asiakkaana saat enemmän

MandatumPlus-asiakasetuohjelma avaa ovet arvokkaisiin etuihin, jotka ovat saatavilla vain Mandatumin asiakkaille.

Saat nyt asiakasetuna -20 % alennuksen kaikista Aatoksen digitaalisista lakipalveluista. Etu on voimassa toistaiseksi. Löydät tiedon kaikista voimassa olevista MandatumPlus-asiakaseduista kirjautumalla verkkopalveluumme.

Tutustu asiakasetuohjelmaan

Haluatko keskustella vakuuttamisesta?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Olemme sinuun yhteydessä, ja sovitaan tapaaminen. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.
  2. Kartoitamme tarpeesi

    Tapaamisessa käymme läpi yrityksesi tilanteen sekä henkilöstön ja johdon palkitsemiseen liittyvät tarpeet.

  3. Saat meiltä tarjouksen

    Saat meiltä yrityksesi tarpeisiin sopivan suunnitelman henkilöstön palkitsemisen kokonaisuuden tai tietyn palkitsemisjärjestelmän kehittämisestä organisaatiossasi.